Hem > Forum > God jul? > Inställd jul, tack

Inställd jul, tack

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag förstår till hundra procent att detta kommer göra vissa irriterade men med hela mitt hjärta önskar jag att de råder reseförbud över julen. Jag bor inte i staden jag växte upp i längre, utan flyttade fyra timmar bort, och min familj har inte förstått att de skadar mig. Jag flydde från hela min familj och flyttade till en okänd stad i hel osäkerhet för att slippa dem. Och nu med Covid-19 finns det en chans att jag kan få min första bra jul. Utan självskadande, utan ångest och panik. Bara lugn och ro i min egna lgh..

  Förlåt.. men jag önskar så att det råder reseförbud över julen. Så jag slipper julen. Så jag bara får en jul. Nej jag vill helst inte vara själv, självklart skulle jag vilja fira den med familj eller vänner jag älskar och som älskar mig. Men sådana människor finns inte och jag tar gärna en lugn och ensam jul istället.

  Håller med, har aldrig gillat julen särskilt mycket.

  Jag hoppas du får en jul som du önskar. Jag har i stort sett fått välja bort julen på grund av att jag har behövt jobba hela eller delar av varje jul så långt jag kan minnas. Så för mig är julen en helg som vilken som helst. Enda skillnaden är väl att jag gjort den till vad jag själv uppskattar, och inte enligt tradition. Julen är barnens högtid, och när man blir vuxen och har flyttat hemifrån har man tillåtelse att välja bort den. Man har inga förpliktelser att fira den varken med familj eller vänner. Hoppas du får din önskan uppfylld. Julen ska trots allt vara strålande, god och fridfull. ❤️

  Jag förstår till hundra procent att detta kommer göra vissa irriterade men med hela mitt hjärta önskar jag att de råder reseförbud över julen. Jag bor inte i staden jag växte upp i längre, utan flyttade fyra timmar bort, och min familj har inte förstått att de skadar mig. Jag flydde från hela min familj och flyttade till en okänd stad i hel osäkerhet för att slippa dem. Och nu med Covid-19 finns det en chans att jag kan få min första bra jul. Utan självskadande, utan ångest och panik. Bara lugn och ro i min egna lgh.. Förlåt.. men jag önskar så att det råder reseförbud över julen. Så jag slipper julen. Så jag bara får en jul. Nej jag vill helst inte vara själv, självklart skulle jag vilja fira den med familj eller vänner jag älskar och som älskar mig. Men sådana människor finns inte och jag tar gärna en lugn och ensam jul istället.

  Så starkt av dig att våga ta steget att fly ifrån din familj till en helt okänd stad långt borta. Du är en klok person som ser ditt eget värde och inte låter andra få trampa på dig, fortsätt att stå upp för dig själv och det som känns rätt för dig. Jag tog själv beslutet att fly från min familj för många år sedan och har firat jular ensam, det har varit skönt att få rå om mig själv i lugn och ro utan ångest och panikkänslor. Det är ett stort tabu att vara ensam på julen men när det är självvalt så kan det vara riktigt mysigt. Jag hoppas att du får den jul du önskar i lugn och ro. 🎅🏻🎄

  Förstår dig till 100% och skriver under på det. Hade också mer än gärna sluppit julen med allt vad det innebär. Julen med sin happy happy mentalitet är en plåga. Att se glad ut när man inte är glad är fruktansvärt svårt och känns falskt. För att inte tala om all bullshit man får häva ur sig ”allt är så bra så. Åh så fin present, tack” Nej snälla ta bort julen!

  Trådstartaren

  ❤️❤️

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.