Hem > Forum > God jul? > En påminnelse om hur ensam och utfrusen jag är

En påminnelse om hur ensam och utfrusen jag är

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Avskyr julen. Det var under julen för 5 år sedan som min familj lämnade mig. Jag har ingen familj kvar och ingen annan att fira jul med. Julen är en plågsam påminnelse om hur ensam och utfrusen jag är. Ett år bokade jag in ett julbord på en herrgård. Jag trodde att jag där kunde träffa andra ensamma, men jag var den enda som var ensam. Alla andra var där med sina familjer så jag fick sitta ensam. Men egentligen är jag inte alls pepp på att fira jul med okända. Att besöka något välgörenhetsjulfirande känns inte alls aktuellt. Inbillar mig att där bara är socialt utslagna människor eller alkoholister. Klarar inte sånt. Sen har jag ändå alldeles för långt att åka till ett sånt ställe. Känns ovärt när man ändå inte träffar människor man tycker om.

    Trådstartaren

    Och nu inser jag att jag inte ens kommer att kunna ha julblommor i år. Detta är p.g.a. att alla julblommor jag känner till är giftiga för katter och jag har numera två kissar i huset. Det gör mig ledsen. Känner att jag ångrar att jag skaffade katter.

    Avatar

    Hej! Hoppas du kommer kunna läsa detta. Först och främst, dina katter betyder säkert jättemycket för dig. Du kan absolut ha julblommor om du känner för att pynta till det lite, utan att tänka att katterna är en “börda” på något sätt. Köp julblommor, sätt de där de inte kan nå upp/hoppa upp till! Besök julmarknader, bjud dig själv på salta mandlar och varm glögg! Ta hand om dig.

    Trådstartaren

    Hej! Hoppas du kommer kunna läsa detta. Först och främst, dina katter betyder säkert jättemycket för dig. Du kan absolut ha julblommor om du känner för att pynta till det lite, utan att tänka att katterna är en ”börda” på något sätt. Köp julblommor, sätt de där de inte kan nå upp/hoppa upp till! Besök julmarknader, bjud dig själv på salta mandlar och varm glögg! Ta hand om dig.

    Tack. Fick julblommor från förra jobbet. Fick möblera om och sätta dem på en vägghylla och sen hoppas att katterna inte skulle kunna nå dem. Har gått bra hittills.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.