Hem > Forum > God jul? > Borde inte julen vara en lycklig tid?

Borde inte julen vara en lycklig tid?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Idag är det jul, men jag har inte längtat. Jag har fasat för denna dag, då jag vet hur den blir. Den ångestfyllda stressen, bråken, skriken och ovänskapen. Det är alltid likadant här hemma. Förlåt men, fyfan jag vill bara spy på hela skiten. Borde jag inte vara lycklig och förhoppningsvisfull? Efter många år ger man upp, jag kan fortfarande komma ihåg när jag var liten, hur jag låg under mitt täcke i min säng och önskade till tomten att han skulle fixa så att julen skulle bli lugn. Men så blev det aldrig. Jag vet att jag inte är den ända som känner såhär, vilket är jätte tråkigt men samtidigt en trygghet – Missförstå mig rätt när jag säger det! Dock är jag evigt tacksam för min sambo, han är en otrolig människa och utan honom hade jag nog inte varit vid liv idag. Hoppas alla där ute oavsett hur vi mår, var vi är, hur vi har det ställt i livet har en bra jul eller bara en vanlig måndag. <3

  Julen är över i morgon. 🙂 Om det är någon tröst. Jag gör ingen grej av det utan försöker uppskatta sillen och det sällskap jag har. 😉

  Jag skulle velat gjort lite varm soppa å delat med mig av till hemlösa eller varför inte bjuda hem någon hemlös? Det vore häftigt att kunna utbyta erfarenheter med dem!

  Man kan fylla huset med folk om man vågar och vill! Fast det inte är så svenskt. 😏

  Jag bjöd hem handikappade som saknade värme av en familj när jag jobbade med dem. Kan vara härligt med lite vanligt umgänge om man vuxit upp på institution.

  God jul ❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.