Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Vad är en bal på slottet

Vad är en bal på slottet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Börjat streckkolla på ”Gift vid första ögonkastet” i USA och upptäckte till min stora förvåning att jag plötsligt satt och grät som ett stort barn i soffan. Det var något som träffade någon öm punkt uppenbarligen. Jag bara kände att jag blev påmind från en av kvinnorna att hon har värdet kvar som partner/kvinna/människa. Sin egen självbild som hon värnar om och försvarar. Blev så himla berörd av det. För mig har det varit som att en liten bit av mitt värde sakta plockades bort av olika personer som jag träffade. T ex om jag var ute på krogen och någon främmande kille kom fram till mig och sa något taskigt. Fick typ PTSD av att vara ute minns jag, som yngre då speciellt. Sedan lite nära relationer på det och i majoriteten av de har det slutat med att jag bara känt mig helt förintad. Det är som att när jag tittar på programmet så ser jag liksom hur de här kvinnorna och även männen, ska jag säga, har en självkänsla kvar. De bär trots allt huvudet högt. Litar på att andra vill ha dem. Och annars har de en hel familj, vänner, släktingar som höjer de till skyarna. De beskriver den som ska gifta sig som en helt fantastisk individ. Partiskt, kan tyckas. Men sådär skulle knappast någon beskriva mig. Känner att jag bär på så mycket självhat nuförtiden. Blir påverkad av mina studier och klassen, får sån prestationsångest. Känner också konstant PTSD av min lägenhet och alla ljuden. Känner mig ärligt talat rejält påverkad. Jag har blivit så söndertrasslad i så många nära relationer under livet. Jag hatar mig själv så himla mycket.

    Hej

    Varför är det så viktigt att någon vill ha en? Personligen har jag accepterat att jag är ointressant som partner,men jag tycker att jag har ett ok liv ändå.Jag har många intressen och har inget större behov av att bli bekräftad av andra människor.

    Trådstartaren

    Det är en bra fråga! Tycker det låter fint också att du har ett bra liv ändå <3 Givetvis kan man ha det! Tror att det (för vissa) kan vara lättare att göra ett bra val själv om man har en god självkänsla i botten, det är min erfarenhet iaf. När jag tittar på programmet blir jag fascinerad över att några med sådan övertygelse värnar om sin integritet och utstrålar medkänsla kring sig själva. Jag tycker det är attraktivt och känner inte alls igen mig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.