Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Får inte tillräckligt stöd för att kunna må bra

Får inte tillräckligt stöd för att kunna må bra

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag tycker inte att jag får tillräckligt stöd från kommun (gruppbostad) och psykiatrin där jag bor för att kunna leva ett någorlunda normalt liv. Lider av psykisk ohälsa och får aldrig insatser där personalen är tillräckligt kompetent och kunnig. Har gått hos flera psykologer på regionen men ingen har varit bra.

  Vad kan jag göra? Bor i en liten stad och undrar om jag måste flytta för att få en bra psykolog mm.

  Har du sagt det till dem? Att du upplever att du inte får de förutsättningarna du behöver, vilka förutsättningar det är du behöver osv.

  Trådstartaren

  Jag har sagt det till kommunen och fick rådet att göra en ny genomförandeplan för boendet. Jag kommer att ringa biståndshandläggaren igen till veckan.

  Gällande psykiatrin så väntar jag på psykologbehandling men det är långa köer. Får försöka höra av mig till psykiatrin igen och höra vad de kan hjälpa mig med.

  Jag har sagt det till kommunen och fick rådet att göra en ny genomförandeplan för boendet. Jag kommer att ringa biståndshandläggaren igen till veckan. Gällande psykiatrin så väntar jag på psykologbehandling men det är långa köer. Får försöka höra av mig till psykiatrin igen och höra vad de kan hjälpa mig med.

  Hur har det gått? Jag vet att man ibland får banka sig blodig för att få den hjälp och stöd man behöver!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.