Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Ensam över julen och nyår!

Ensam över julen och nyår!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Är du liksom mig väldig mycke ensam, isolerad, uppgiven, frustrerad, rädd, vilsen, övegiven och över femtio och liksom mig drömmer om en seriös, ärlig, ömsides vänskap där värme och omtanke råder. Så hör av er då på PM eller fråga efter min E-mail då. Ev. Så kan vi lösa det.

  Jag är ensam jul och nyår.

  medelåldersman som bor i Stockholm.

  Alla som vill får höra av sig.

  [email protected]

  Avatar

  Jag är oxå ensam på jul. Kan tipsa om att kolla upp om någon kyrka i närheten har gratis julfirande.

  Kanske en skypedejt/middag? Svårt med avstånd och en del kanske har svårt att tänka sig att träffa främlingar? Skype är ju fantastiskt! Man kan äta vad man vill, man kan ha på sig vad man vill och man kan utan problem träffa främmande människor… 😊 kram!

  Det finns olika platser i Sthlm dit man kan åka om man är ensam. Det är ingen skam i att åka dit och ingen dömer en där. Bra plats också att lära känna andra i samma situation.

  Är ensam över jul och nyår ,skönt att höra att det finns hjälp om man behöver hoppas det är så i hela landet,själv just iår tycker jag att det ska bli skönt att fira själv även om jag är isolerad skrämd till viss del och helt slut i huvudet just nu …då det är för  mycket  konstigt kanske men är bättre än att fira jul så för mig iår för att förbättra mitt mående. Väldigt fina tankar om vänskap önskar väll jag med att vänskap kunde va så.

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.