Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Det är inte mina dagar att fånga…

Det är inte mina dagar att fånga…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Har under en lång tid nu insett mer och mer att jag inte hör hemma här, här på den här planeten eller bland människor. Låter ju helsnurrigt, jag förstår de men det är inget mot för hur fel det känns att leva här.
  Allt jag gör för att bli en i mängden gör bara att jag hamnar längre från och känner mig ännu mer fel och obekväm med mitt liv. Jag hatar denna Twilight zone!!
  Något måste ju blivit helt fel då jag föddes, jag var nog inte menad att hamna här över huvud taget och nu rinner min tid ut och jag är fast här. Vet inte vart jag hör hemma vet bara att det inte är här…
  Det måste finnas något annat någon stans där mitt liv skulle vara. Kanske får jag veta vart mitt liv är då det här tar slut?
  Det är så frustrerande att jag är fast här och inte där jag ska vara. Mitt liv är helt fel och jag är fast och vet inte hur jag ska hitta hem!! Är jag helt ensam att känna mig totalt främmande i detta liv bland människor, på den här planeten och i min kropp.
  Jag är en stor fet köttbit på ett vegetariskt bord…!

  Åh, jag har precis samma känslor! Förutom att jag inte direkt har ångest eller dylikt över att vara fast här, som du beskriver. Känns mest som hela världen är ett dårhus utan tak, med vilsna patienter som tror sig vara friska och normala. Det är ju du & jag och såna som oss som är de friska och normala här! Men det är inget som vi talar om för patienterna, okay? 😉🤗😋

  Trådstartaren

  Ja du, nog är det ett dårhus alltid!!😉Förstår hur du tänker!☺️👍🏼

  Avatar

  Försök att finna och leva ditt eget liv så som just du vill , inte titta så mycket  på hur andra lever sina liv , då det är mycket fake där ute för att det ska se bra ut inför andra

  det behövs både kött och  vegetariskt på bordet , för att det ska bli komplett i livet

  Har haft liknande tankar, det är ganska vanligt om man som jag är på autismspektrumet.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.