Hem > Forum > Fångar inga jävla dagar > Att bara få va ifred…varför är det så svårt att få vara?

Att bara få va ifred…varför är det så svårt att få vara?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Har blivit van sen jag va liten hur människor väljer att baktala andra, snacka skit utan att veta vad som är sant eller inte …det har fortsatt såhär fram tills nu mer eller mindre. Många hör någon säga något om mig så är det jag som ska ta skulden för att det som sägs om mig är sant enligt andra. Jag står på mig säger vad jag tycker sedan långt tillbaka självklart är det jobbigt att vara den som är den som enligt andra är otrevlig trakaserar andra vilket jag aldrig gör. Det du hör någon annan säga om någon annan är inte sannningen finns 2 histiorer av en berättelse ..det hjälper inte att jag säger att det inte är jag som alla hör det hjälper igentligen inte att jag skriver om det igen och igen och igen….för de människorna har bestämt sig det är jag och ingen annan som är elak mot andra. Nej jag tror inte jag är ensam om det här ville bara skriva av mig lite är van att folk blir arg när jag skriver om det eller pratar om det så igentligen kvittar det vad jag gör för de tar aldrig slut.  Det enda jag vill är bara att få leva ,få vara aktiv ,kreativ, glad  känna  lite lycka …även om det innebär att vara helt själv ,skulle jag bara vilja att alla rykten slutar spridas…så jag nnån gång kan komma tillbaka till livet och få komma framåt få känna att jag kommer framåt. Skulle önska att folk kunde tänka sig för när de skvallrar oavsett om det är bakom din rygg eller inte …tänk en gång extra ,du vet inte hela historien ,så varför förstöra för någon annan? Kan bara drömma om att det tar slut ,det vet jag ju ….men jag är inte ensam långt ifrån  men det vore en väldigt fin försenad julklapp att få ett slut på allt svaller och skitsnack om vad jag sagt tänker säga  och ska säga . (ursäkta stavfel är för trött och energilös för att korregera)

  Tack för ditt delande

  Jag läser att du önskar förändra andra o där saknar vi kontrollen att förändra.
  Källkritik är i ditt sammanhang en bristvara.
  Att säga att vi som kultur hellre pratar om varandra än med varandra bevisas igen med ditt fall.

  Jag hoppas att fler läser detta inlägg och att de sprids så folk får en tankeställare om att skaffa sig rätt info från rätt källa innan de gör sina val.

  Tack igen för ditt delande

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.