Hem > Forum > Ensamhet > Vill prata med någon

Vill prata med någon

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag kämpar hårt med sjukdom och är hemma om dagarna ensam. Det är otroligt svårt att stå ut o att få tiden att gå utan att ge upp. Har ringt mind många ggr men bara kommit fram en gång. Vänner och familj svarar när de kan men jobbar ju och har egna, normala liv. Finns det någon som vill prata i telefon ibla,d dagtid? Kanske ringa upp via Messenger eller liknande? Är så rädd och ensam.

    Hej vill prata med någon.

    Jag är moderator. Jag känner verkligen för dig och förstår att du har det mer än svårt, men om någon tar kontakt med dig med telefonnummer, eller mejl, så måste vi tyvärr ta bort det. Mind är en anonym chatt, för allas trygghet. Jag förstår din ensamhet och önskan och tre saker som du kan göra är att skriva i det här forumet, eller på Minds chattlinje. Annars kan du söka kontakt med människor i Facebook grupper, eller liknande. Vänliga hälsningar moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.