Hem > Forum > Ensamhet > Vill ha fler vänner, men jag vet inte hur jag hittar dem.

Vill ha fler vänner, men jag vet inte hur jag hittar dem.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag har aldrig haft ett stort socialt nätverk. Jag hade en jag såg som min bästa kompis och gemensamma vänner via honom. Jag har dock en tjejkompis, hon har egentligen varit min bästa vän hela tiden. Jag kalla henne inte det då jag levde under psykisk misshandel med min förra bästa vän.

  Jag är inte ledsen av att den dåliga kompis är ur mitt liv, men jag är ledsen att det vart så stort hålrum. Min tjejkompis kan inte fylla de hålet på egen hand, jag behöver träffa fler men hur gör man?

  Jag är rädd för att jag försöker umgås för mycket med min tjejkompis så hon tröttnar på mig. Dessutom har hon nu börjat träffa en kille. Jag är så glad för hennes skull, jag ser ju hur lycklig hon är när hon pratar om honom. Det som gör mig ledsen är att de blir mindre tid för mig. Vad gör jag medans hon och jag inte träffas, jag har ingen annan.

  Jag vill inte vara beroende av henne, men jag har ju inget alternativ. Jag fråga om hon ville fira midsommar med mig, hon skulle återkomma eftersom hon inte planerat något än. Det är okej om hon skulle välja att inte fira med mig, hon kanske vill vara med nya killen och de ska hon såklart få vara. Men mitt alternativ blir då att sitta själv då.

  Så jag ser ju att jag behöver hitta fler kompisar och sen när jag mår bättre kan jag också försöka hitta en egen partner, men jag vet inte vart jag ska hitta någon av dem nu när jag börjar närma mig 40 årsgränsen.

  Jag hatar inte att vara med mig själv längre, men de blir långtråkigt. Jag saknar både att ha fler vänner och saknaden av tvåsamhet är också stor. Jag har förstått att jag kanske inte är redo för en partner än, men vänner kan väl träffa även om man inte mår helt hundra än. Fråga är bara vart?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.