Hem > Forum > Ensamhet > Varför? varför?

Varför? varför?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Vill bara gråta. Allt gör bara ont, vi bråkade igen och du slängde på i örat på mig. Varför är det jag som känner den här sorgen? Varför vill du att jag ska be dig om ursäkt när du kallar mig falsk?vill bara att allt ska va bra. Saknar dug så fruktansvärt mycket. Men du vägrar nu😢. Tårarna bara kommer. Jag orkar inte, jag funderade på att hämta kniven i helg för att jag inte vill ha det så här.

    Gör slut och gå vidare. Förlåt för att jag är lite hård och harsh, men om han säger att allt är ditt fel och att du måste rätta dig, så är det bäst för er båda att gå skillda vägar. Om en person skada sig, fysiskt/psykiskt/emontionellt, gör bara slut. Ingen ska gråta över en person man älskar, om man inte blivit dumpad.
    Räkna upp alla anledningar till varför ni inte funkar. Hur ofta han gör dig ledsen? Små grejerna, gör han små sakerna du ber om? Diskar han? Stänger han toalett locket? Är han på väg till köket och du ber om något, tar han med sig det?

    Trådstartaren

    Det är slut nu, har sakta börjat bygga upp mig själv igen. Orken kommer lite varige dag och mår bättre. Inget att be om ursäkt för skrev ju här för att jag kännde mig ensam i allt… Men tack☺️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.