Hem > Forum > Ensamhet > Varför står man där själv? Vart är vännerna?

Varför står man där själv? Vart är vännerna?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hej. Jag har sett lite trådar där folk undrar vart den så kallade vänner är Någonstans. Mina vänner som man var med nästan dagligen i åtta årstid försvann när jag valde att lämna den högerextremarörelsen. Lämnade det är livet stod helt ensam utan vänner jag hade min dåvarande ex fru och hennes familj och vår son. Ett par år senare så gjorde jag en GBP. Jag hade väldigt ont i magen en lång tid efter och jag frågade läkaren vad är kunde göra och han sa ta extra smärtstillande ta både lång tid och korttids värkande. När jag väl började med det att det var jag fast. Allt började med tablett missbruk har gjorts att jag förlorat vårdnaden om mina två barn men vi håller på i tingsrätten som har varit drogfri i Över två år med ett återfall. Nej så när mina missbrukar vänner märkte att jag la ner så försvann de också förutom än. Men det är olika såna här sammanhang har jag lärt känna folk som är SMS:a väldigt mycket med och även ibland pratar i telefon med det i mer riktiga vänner än de som jag hade tidigare. För det är ens våga lämna ut sig så som vi gör är väldigt modigt av oss och sedan speciellt den person man till exempel har bitit nummer med hen vet inte vad jag är för person egentligen. Men kommer man hitta på ett eller annat sätt lär väl bli bingohallen när man är Runt 60 år ungefär ha ha

  Avatar

  <3 Kan det vara så kanske att vi blivit grupperade i våra val av vänner? T ex att högerextrema är inte också vän med någon från andra lägret? En vänsterpartist håller sig undan SD:are osv. Menar om landskapet har skrivits om att så fort någon tycker annorlunda, eller är annorlunda sin lilla sfär/krets, än en själv så vill man inte ha denne som en kompis?

  Att vi bedömer varandra efter likheter och avfärdar det som känns främmande/olikt? Tänker även på det du skriver om “missbrukarvänner”, plötsligt hade ni något gemensamt och då kunde ni samlas kring det.

  Vore det inte en vackrare värld om en miljöpartist är kompis även med en högerextrem – man kanske kan hitta på något annat än att prata politik? T ex åka ut i skogen och plocka svamp, prata om filosofi och livet <3 Likadant kan det vara med t ex småbarnsföräldrar att dessa vill umgås med andra i liknande sits. Men då exkluderar man ju de som t ex är barnlösa. Är inte det synd?

  I grund och botten är vi oftast just väldigt lika! Alla har något intressant att komma med. Den man är har på något sätt försvunnit i vimlet av åsikter och tillhörigheter?

  Så otroligt modigt sagt, Red Simyna!🤗

  Avatar

  Tack Red Menive! <3 Kände att det här var kanske att sticka ut hakan lite år 2022 och reaktionerna kunde bli därefter. Blev glad att du tyckte det var modigt! <3

  Jag blev glad att du tyckte det kram 🤗

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.