Hem > Forum > Ensamhet > Uppgiven och ensam

Uppgiven och ensam

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag flyttade ifrån den enda kompis jag hade för ett jobb på en annan ort. Där mötte jag en kille som jag blev i hop och sedan flyttade in hos. Förhållandet varade i 3 år och vi har nyligen gjort slut.

  Kompisen som jag flytta ifrån har jag fortfarande kontakt med men inte på samma vis och hon har fått ett mer socialt liv och har inte tid för mig endå. Eftersom jag blev ihop med någon så snabbt att jag flyttade till en ny stad blev det inte att jag lyckades få så mycket umgänge utanför förhållandet och han ville även ha mig för sig själv oftast…Att jag inte skulle umgås med andra.

  Överlag är jag otroligt dålig på att skaffa kompisar och vet inte alls hur man pratar med folk. Jag har inte mkt att säga och väljer då att ist vara tyst vilket framstår som att jag är tråkig. Folk som tvingats umgås med mig pga av vissa omständigheter via jobb eller liknande har efter tag fattat tycke för mig och faktiskt velat umågs…

   

  Men nu är jag så otroligt ensam och vet inte vart jag ska ta vägen, alla jag ringer till är för upptagen och jag bor i ett väldigt litet samhälle som det känns som jag redan sumpat chanserna för att bli kompis med någon.

   

  Är det nån som kanske känner igen sig eller ens orkade läsa och har något råd, skriv gärna.

   

  Avatar

  Jsg känner igen mej på flera punkter i ditt brev.

  Avatar

  Jag har också nyligen gjort slut med min kille och jag känner mig så fruktansvärt ensam och uppgiven! Jag förstår dig.

  Avatar

  Hej, är trött på att ringa hjälplinjer och aldrig komma fram.

  Om nån känner för att prata med en vanlig kille som blivit sjuk p.g.a utbrändhet och ångest, så skicka ett Mail så kan jag ringa upp om du vill!

  [email protected]

  Avatar

  Jag flyttade ifrån den enda kompis jag hade för ett jobb på en annan ort. Där mötte jag en kille som jag blev i hop och sedan flyttade in hos. Förhållandet varade i 3 år och vi har nyligen gjort slut. Kompisen som jag flytta ifrån har jag fortfarande kontakt med men inte på samma vis och hon har fått ett mer socialt liv och har inte tid för mig endå. Eftersom jag blev ihop med någon så snabbt att jag flyttade till en ny stad blev det inte att jag lyckades få så mycket umgänge utanför förhållandet och han ville även ha mig för sig själv oftast…Att jag inte skulle umgås med andra. Överlag är jag otroligt dålig på att skaffa kompisar och vet inte alls hur man pratar med folk. Jag har inte mkt att säga och väljer då att ist vara tyst vilket framstår som att jag är tråkig. Folk som tvingats umgås med mig pga av vissa omständigheter via jobb eller liknande har efter tag fattat tycke för mig och faktiskt velat umågs… Men nu är jag så otroligt ensam och vet inte vart jag ska ta vägen, alla jag ringer till är för upptagen och jag bor i ett väldigt litet samhälle som det känns som jag redan sumpat chanserna för att bli kompis med någon. Är det nån som kanske känner igen sig eller ens orkade läsa och har något råd, skriv gärna.

  Du får gärna höra av dig!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.