Hem > Forum > Ensamhet > Trött på att man ska verka vara så himla spännande

Trött på att man ska verka vara så himla spännande

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Mina vänner skiter i mig. Min mamma säger att dem behöver någon som tar steget. Men faktumet är att dem inte har ett intresse av mig. Dem lockar sig hellre till personer som inte är sig själva och verkar mer spännande. Jag finner inget intresse i att vara som dem som inte är sig själva och verkar mer spännande. Men samtidigt blir jag så ensam och äter för lite för att jag känner mig otillräcklig inför mina vänner. Jag får den där fixeringen: Om jag är smal, då ringer dem kanske eller skriver något till mig. Jag har slutat att höra av mig till dem, för att dem inte bryr sig. Ibland funderar jag på att slinga håret blont eller flytta till ett ställe där ingen vet om att jag har bipolär typ 1

  Du har rätt i sak. Skit i de. Det mest intressanta med folk är deras förmåga att anpassa sig. Att växa. Att trots isolation och svårigheter göra fucking awesome saker av vad de har i händerna. Hakan upp och fötterna framåt, du har en framtid för dig själv du med.

  Heja dig! Tror precis som du att man ska vara sig själv – absolut!

  Finns väl ett talesätt som beskriver det bra ”Jag är hellre hatad för den jag är, än älskad för den jag inte är.”

  Tänker också på att i en ”flock”/”grupp” så säger ju all forskning att man tjänar på att ha olikheter för att flocken ska överleva. Att det är stärkande med flera olika egenskaper och personligheter. Alla behövs ju!

  Du låter ju mognare än alla de där du beskrev 🙂 Grattis till det!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.