Hem > Forum > Ensamhet > Tillsammans men ensam

Tillsammans men ensam

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag bor ihop med en man. Jag jobbar och har kollegor, men jag har tappat alla mina vänner. Alla försvinner och jag vet inte om det beror på mitt destruktiva förflutna eller att min sambo isolerat mig mig från alla. Jag brukade ha många vänner men idag är jag inte eftersökt. Ingen vän hör av mig när jag fyller år eller på helger. Vad ska jag göra? Jag är så ensam!

    Om din partner isolerar dig från vänner och familj skulle jag tyvärr säga att du behöver avsluta den relationen..

    Ditt förflutna påverkar bara din nutid genom dig, det vill säga om du inte arbetat med det och hämtat dig och lärt dig från det så är det du som låter det gå igenom dig och ut till dina kontakter.

    Prova att ta kontakt med en kurator och prata igenom allt. Behöver inte vara långvarig kontakt, kan vara ett eller två mötet. Men kan hjälpa dig få fötterna på jorden igen.

    <3 Tror det kan vara jättesvårt ibland att veta exakt varför man inte har kvar vännerna från förr. Eller att relationerna ”tystnat”. Det går inte att du hör av dig till dem och liksom extra mycket försöker återta kontakten? Något sådant gjorde jag efter många år av ”frånvaro” (svårt deprimerad) att jag liksom kände att fan jag måste kämpa nu för att vi ska kunna umgås igen. Ta igen allt. Vet ärligt talat inte vad som riktigt var hönan och ägget men jag minns däremot att flera kompisar blev glada. Kanske kan du testa det? <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.