Hem > Forum > Ensamhet > Till alla er som är ensamma

Till alla er som är ensamma

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • Hej!

  Jag är riktigt ensam: har faktiskt inte en enda vän – utom min terapeut (600kr/30min). När jag tänker på er som sitter där hemma och längtar efter en vän, precis som jag, så börjar tårarna rinna. Vilken tragedi det är att vi ensamma, inte kan få kontakt med varandra och slippa leva dag in och dag ut, utan att ha någon som bryr sig om oss och som vi kan få bry oss om. Skulle för min egen del kunna räcka med ett mejl då och då. Skulle betyda stor skillnad.

  Kärlek från mig, till alla er andra ensamma här på forumet

  Göran

  Ps. Skulle önska mig någon slags anonymiserad kontaktfunktion – går det?

   

  Kärlek till dig och oss alla.

  Också ensam, känns mycket jobbigt långa helger.

  Hej Göran

  Är själv väldigt ensam jag med, denna ofrivilliga ensamheten knäcker nästan mig,

  Gör ont att veta att det finns så många ensamma människor, vi borde hitta varandra och kanske hittar man en ny vän för livet.

  Min kurator ska sluta jobba och det känns jätte jobbigt, den person man öppnat upp sig för och som man litat på, även hon “överger mig”.

  Skriver gärna med dig på mail. Min mail är [email protected]

  Önskar dig en fin och solig påsk.

   

  Trådstartaren

  Hej! Jag skriver jättegärna till dig också. 🙂 Blir nån av dom närmaste dagarna. Jag vet inte vad du heter i förnamn och det är väl meningen här på forumet – men känns i alla fall lite väl anonymt. Nu måste jag lägga mig och få lite sömn. Ser att klockan är strax efter 5… Vänt på dygnet. Sov gott Pimpim…? 😉

  Göran

  Avatar

  Hej Göran och alla andra som är här som känner sig ensamma.

  Precis som jag skrev till en annan person som kände sig ensam på detta forum så är jag också ensam och skrev min mail till den personen för att bryta våra ensamheter.

  Om fler vill göra något åt sin ensamhet och vill ha någon att dela saker med så finns jag här om någon känner sig jätteensam. Jag vill inte att någon ska behöva vara ensam för det kan vara en väldigt tung känsla att leva i, det vet jag av egen erfarenhet.

  Mig kan man nå genom att skriva till [email protected]

  Jag önskar att ingen ska behöva lämnas ensam, att vi istället kan se varann och bry oss om varann så alla kan få en bättre värld att leva i. Det skulle vara fint att få leva där vi ser varann.

  https://discord.gg/ZrFN8M9JDe

  Detta är en Discord kanal för ensamma som jag kan rekommendera. Forum för gemenskap. Det är bara vanliga människor som pratar om allmänna saker osv. Så det har inget med mind att göra och det är inga experter där eller så. Men kan ju säkert vara ett bra ställe för att hitta andra i liknande sits.

  Jag tror iaf det är länken.

   

  Usch ja, ensamheten suger. Från att haft många vänner och tjej och vara lycklig till att vara ensam. Nu känns det som att ensamheten kommit för att stanna, tröstlöst😞.

  Trådstartaren

  Hej! Jag skriver jättegärna till dig också. 🙂

  Hej! Jag skriver jättegärna till dig också. 🙂

  Tack så jättemycket, det är snällt av dig😊!

  [email protected]

  Skriver gärna jag också 😊

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.