Hem > Forum > Ensamhet > Spelkompis?

Spelkompis?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag är en ensam individ som ibland (oftast helger) gillar att spela lite dataspel. Det tråkiga är att jag inte har någon att spela med. Jag ser hur roligt min sambo har det med sina kompisar när de spelar och en del av mig önskar att jag också kunde ha det så ibland. Bara släppa allt och ha lite roligt. Jag är ensam utan några vänner. Jag blir snabbt trött av sociala sammanhang och människor jag träffat är ”för sociala” för mig. Det känns som att en spelkompis vore kul, utan massa krav. Bara lattja runt och komma ifrån vardagen lite.

  Thn, 28.

  Hej!
  Trist att du inte har några vänner som är mer i din sociala nivå om man säger så, spel kan definitivt vara ett bra alternativ. Hur kommer det sig att du inte spelar tillsammans med din sambo?
  Vad gillar du att spela för något?

  Jag är en ensam individ som ibland (oftast helger) gillar att spela lite dataspel. Det tråkiga är att jag inte har någon att spela med. Jag ser hur roligt min sambo har det med sina kompisar när de spelar och en del av mig önskar att jag också kunde ha det så ibland. Bara släppa allt och ha lite roligt. Jag är ensam utan några vänner. Jag blir snabbt trött av sociala sammanhang och människor jag träffat är ”för sociala” för mig. Det känns som att en spelkompis vore kul, utan massa krav. Bara lattja runt och komma ifrån vardagen lite. Thn, 28. Jag spelar cs go, och öppnar även fall för https://skin.club/sv.

  God dag. Du är en introvert, om du har svårt att kommunicera med andra människor och det är inget fel med det, det finns bara en sådan typ av människor. Om datorspel hjälper dig att slappna av – spela.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.