Hem > Forum > Ensamhet > Social fobi, ensamhet och kropp som inte håller måttet

Social fobi, ensamhet och kropp som inte håller måttet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag är en kille som aldrig har fått uppleva någon intimitet överhuvudtaget. Jag har svår social fobi.

  Jag har en sällsynt sjukdom som jag föddes med som har lämnat mig missbildad. Efter över tjugo operationer sen jag var 5 år gammal har jag bara en arm kvar som är synbart missbildad. Pga av denna sjukdom är jag också endast 152 cm lång. Alla operationer har lämnat både sina ärr och hemska upplevelser. Positiva sidan dock är att jag nu har en enorm smärttröskel.

  Jag vet inte överhuvudtaget hur jag någonsin ska kunna ens ha en chans i denna världen att träffa en tjej.

  Så fort jag nämner att jag är 152 cm lång på tinder så försvinner personen. Vill inte ambusha någon med att jag är så kort… Om jag ens vågar att träffas. Försöker vara modig ändå.

  Varje dag tänker jag på hur värdelös jag är. På hur jag är en missbildad liten dvärg som är ett skämt i dagens dejtingvärld. Varje dag funderar jag på att ta livet av mig.

  Jag tror nu på fullaste alvar att jag alltid kommer att vara ensam. Ingen tjej kommer någonsin finna mig attraktiv.

  Det är inte ens slutet av det för att jag behöver någon som är tålmodig med mig eftersom att jag är så tillbakadragen pga av min sociala fobi. Tillbakadragen OCH ingen erfarenhet överhuvudtaget.
  Tänk det, någon som faktiskt skulle vilja sänka sin tid i mig. Tanken är skrattretande.

  Jag har funderat på att kanske hänga mig eller skära mina handleder. Kanske en överdos.

  Varför skulle jag vilja leva utan värme?

  Hej🙂

  livet är så fruktansvärt orättvist verkligen!!

  barn dör i cancer, krig spränger människor i bitar  vissa som i ditt fall föds missbildade och annorlunda medan vissa sitter och dricker champagne och äter jordgubbar och är framgångsrika attraktiva och älskade..

  det är helt sjukt när man tänker på det.

  jag  personligen skäms oerhört över mitt ansikte kan knappt gå ut längre , tycker jag ser fruktansvärd ut, har en pojkvän som missbrukar droger,listan kan göras lång på elände.  Men jag kan tänka mig att när man har ett synligt handikapp så är livet verkligen inte lätt, jag vet inte om folk brukar vara elaka mot dig? För det är dem mot mig pga att jag helt enkelt inte är så snygg.

  Jag tänker på de här dejtingsidorna……….Du ska veta att folk i allmänhet( av min erfarenhet av människor) är så jäkla ytliga.

  Du är absolut inte ensam❤️

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.