Hem > Forum > Ensamhet > Slut på relationen

Slut på relationen

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Som rubriken lyder är det slut på relationen.
  3 år har vi varit tillsammans och för min partner är det viktigaste att visa att han blivit singel på sociala medier. Han tar bort mina kommentarer på hans bilder, tar bort sina likes på bilder på oss, lämnar familjegrupper osv osv. Han var så snabb och göra allt detta mot mig, en person som jag trodde han älskade. Men när det gäller andra tjejer som han inte varit i relation med, dem ”gillningarna” består osv.
  Detta är något som gör mig sjukt ledsen.
  Det är många liknande situationer / mer betydelsefulla situationer som han haft liknande beteende i, och det KROSSAR mitt hjärta så mycket nu.
  Varför är det viktigt att bete sig dåligt mot någon som man delat säng med i 3 år, som man varit på semestrar med, som man firat jul med, men inte på folk som man knappt känner eller som man umgåtts med enbart några få gånger.
  Jag känner mig så oälskad, lättlurad och blind.
  Är jag inte värd att bli älskad, för det känns inte så just nu.

  Förstår att du blir ledsen..man vill ju någonstans att de fina minnena ska bestå, att det ska finnas kvar att man betydde saker för varandra en gång i tiden. Men ibland är sådana uppbrott inte möjliga och varje avslut är unikt. Din kille kanske inte hade samma ”färger” i sitt uppbrott från de tidigare tjejerna. Nu väljer han av någon anledning att ta bort allt som rör dig från sitt liv. Kanske vill han såra, kanske vill han bara starta på nytt…det kan jag inte veta.

  Men… du kan inte göra något åt detta, bara konstatera att det sårar dig och fundera över om DU verkligen vill ha kvar honom i ditt liv och sociala medier. Ja det är smärtsamt. Men du. Självklart är du värd att älskas, en dag hittar du någon som det känns rätt och bra med och då kommer det vara du som antagligen inte bryr dig om honom längre.

  Som rubriken lyder är det slut på relationen. 3 år har vi varit tillsammans och för min partner är det viktigaste att visa att han blivit singel på sociala medier. Han tar bort mina kommentarer på hans bilder, tar bort sina likes på bilder på oss, lämnar familjegrupper osv osv. Han var så snabb och göra allt detta mot mig, en person som jag trodde han älskade. Men när det gäller andra tjejer som han inte varit i relation med, dem ”gillningarna” består osv. Detta är något som gör mig sjukt ledsen. Det är många liknande situationer / mer betydelsefulla situationer som han haft liknande beteende i, och det KROSSAR mitt hjärta så mycket nu. Varför är det viktigt att bete sig dåligt mot någon som man delat säng med i 3 år, som man varit på semestrar med, som man firat jul med, men inte på folk som man knappt känner eller som man umgåtts med enbart några få gånger. Jag känner mig så oälskad, lättlurad och blind. Är jag inte värd att bli älskad, för det känns inte så just nu.

  uppbrott med nån man älskar är så j ä v l a smärtsamt jag vet,

  Förra sommaren / hösten bröt jag upp med min kärlek 1 gång i veckan( han är missbrukare) sen blir han normal och då är det så bra att jag inte kan motstå . Men så nere jag är när vi brutit upp …SHIT alltså

  Får man fråga varför ni gjorde slut? Var det hans beslut eller bådas? Din fd partner hanterar det ganska oschysst i mina ögon, men antar att han vill gå vidare så snabbt som möjligt? Sånt är sjukt smärtsamt när man upptäcker att ” hen älskar inte mig” jag har också känt mig lurad…fy fan …

  du är värd att bli älskad, skulle jag vara du.., ok det här kanske inte är det bästa tipset.. men då skulle jag såra honom tillbaka på nåt sätt och sen ”gå vidare”

  tänk på dig själv och ta hand om dig!

  Trådstartaren

  Vad härlig du är! ”Skulle jag vara du .. okej detta är inte bästa tipset”!! 😂

  Jag kan se det som såhär, i mina ögon är det bådas beslut, men det är jag som satt den raka gränsen att nu är det faktiskt över.
  Allt började med att min partner blev arg på mig för att han tyckte jag var oansvarig osv. Det resulterade i att han fick utbrott på mig och började kalla mig sjukt elaka saker, han tog till lögner och han tog till hot. Inte hot som att han ska skada mig men hot som gjorde typ att jag skulle känna mig dum. Han brukar använda den här ”ALLA TYCKER ATT DU ÄR SÅHÄR”
  ”JAG KOMMER BERÄTTA FÖR ALLA VAD DU HAR GJORT”
  Även fast det inte är någon allvarlig sak som hänt, men för att få mig att känna mig riktigt dum.
  Och när vi pratar om situationen så säger han att han aldrig sagt alla saker som han sagt till mig.
  Jag är ganska trött och utmattad på att få höra dessa saker och att han aldrig own up för det.

  Och jag är så glad att du skrev, för jag kände att du typ verkligen fick mig att öppna ögonen och se att det är ett oschysst sätt som han beter sig på nu.
  Jag ser ju också alla hans fina sidor. Vi har så roligt ihop, jag älskar hans skratt, hans leende, att han kan få mig att vara glad, allt han har lärt mig, han har bidragit otroligt mycket till mina personliga utveckling osv osv.
  Men jag hatar också den delen av han som förminskar mig som människa och som får mig att må dåligt, och därav satte jag ner foten vad det gäller vår relation.

  Och det är förmodligen som du säger att han vill gå vidare snabbt. När jag tänker efter så brukar han jämnt säga ”jag har inga problem med att gå vidare” , ”jag kan gå vidare snabbt”. Men är det verkligen så?

  Är du och den här personen tillsammans idag?
  Eller har du lyckats gå vidare?

  Trådstartaren

  Jag blir så glad att det finns så fina människor som er som skriver och är så ödmjuka och förstående.
  Ni är verkligen guldvärda båda två.

  Att få vakna upp till att få stöd från er och olika insikter, WOW säger jag bara.
  Hoppas ni har med detta idag och resten av livet att ni gjort skillnad för mig i min process att hantera situationen. Och jag är säker på att ni gör skillnad för fler.

  Bra att du satte ner foten. Som du beskriver det så utsatte han dig för psykisk misshandel.

  Mitt råd är att inte vidta några hämdåtgärder. Det förlänger bara processen, det tror jag inte han är värd.

  Ta hand om dig.

  //David

  Vad härlig du är! ”Skulle jag vara du .. okej detta är inte bästa tipset”!! 😂 Jag kan se det som såhär, i mina ögon är det bådas beslut, men det är jag som satt den raka gränsen att nu är det faktiskt över. Allt började med att min partner blev arg på mig för att han tyckte jag var oansvarig osv. Det resulterade i att han fick utbrott på mig och började kalla mig sjukt elaka saker, han tog till lögner och han tog till hot. Inte hot som att han ska skada mig men hot som gjorde typ att jag skulle känna mig dum. Han brukar använda den här ”ALLA TYCKER ATT DU ÄR SÅHÄR” ”JAG KOMMER BERÄTTA FÖR ALLA VAD DU HAR GJORT” Även fast det inte är någon allvarlig sak som hänt, men för att få mig att känna mig riktigt dum. Och när vi pratar om situationen så säger han att han aldrig sagt alla saker som han sagt till mig. Jag är ganska trött och utmattad på att få höra dessa saker och att han aldrig own up för det. Och jag är så glad att du skrev, för jag kände att du typ verkligen fick mig att öppna ögonen och se att det är ett oschysst sätt som han beter sig på nu. Jag ser ju också alla hans fina sidor. Vi har så roligt ihop, jag älskar hans skratt, hans leende, att han kan få mig att vara glad, allt han har lärt mig, han har bidragit otroligt mycket till mina personliga utveckling osv osv. Men jag hatar också den delen av han som förminskar mig som människa och som får mig att må dåligt, och därav satte jag ner foten vad det gäller vår relation. Och det är förmodligen som du säger att han vill gå vidare snabbt. När jag tänker efter så brukar han jämnt säga ”jag har inga problem med att gå vidare” , ”jag kan gå vidare snabbt”. Men är det verkligen så? Är du och den här personen tillsammans idag? Eller har du lyckats gå vidare?

  vad glad jag blir att jag kunde hjälpa 🙂 jag är fortfarande tillsammans med min kille men vi är särbo dvs vi har båda lägenheter som om vi bråkar behöver  man inte vara i samma lya🤣

  nej han låter inte värd dig verkligen,

  kram

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.