Hem > Forum > Ensamhet > Semester…?

Semester…?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Vad gör man när man är ensam och har ledigt?

  Jag bor i en stad där jag studerar, och sedan det tog slut med exet har jag allt färre vänner.  Jag har även varit sjukskriven länge så tappat nästan all kontakt med gamla skolkamrater.

  Jag funderade på att åka till landet, men vill inte vara mer ensam än jag redan är, och där är man väldigt isolerad.

  Sen funderade jag på att vara hos min syster i min hemstad ett tag, men det sliter så enormt på oss, att bo på varandra som det blir där, och sen är de fåtalet bekanta jag har däruppe inte lediga heller, så det blir kanske att man träffar två på en vecka.  Vilket genererar mycket ensamhet även där.

  Vad gör man när man är ensam? För semester och så?

  Avatar

  Vad gör man när man är ensam och har ledigt? Jag bor i en stad där jag studerar, och sedan det tog slut med exet har jag allt färre vänner. Jag har även varit sjukskriven länge så tappat nästan all kontakt med gamla skolkamrater. Jag funderade på att åka till landet, men vill inte vara mer ensam än jag redan är, och där är man väldigt isolerad. Sen funderade jag på att vara hos min syster i min hemstad ett tag, men det sliter så enormt på oss, att bo på varandra som det blir där, och sen är de fåtalet bekanta jag har däruppe inte lediga heller, så det blir kanske att man träffar två på en vecka. Vilket genererar mycket ensamhet även där. Vad gör man när man är ensam? För semester och så?

   

  Hej!

  Hur har det gått? Har du redan haft semester kanske? Det var ju ett tag sedan du skrev detta… Om det var jag som kände så skulle jag anmäla mig till en sommarkurs i något, eller något läger, uteaktivitet. Där träffar man automatiskt nya vänner och blir en del av en gemenskap! Sen kan du ju såklart hälsa på vänner och släkt när de är hemma, kolla när det funkar med dem! Men jag skulle nog hitta ett eget boende om du inte trivs helt med din syster! Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.