Hem > Forum > Ensamhet > Övergiven

Övergiven

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Har blivit lämnad av mitt livskärlek sefan 16år jag var 19 när vi träffades, har ingen bra kontakt med min familj. Hennes stora släkt har varit min trygga plats i livet. Har inte någon nära vän, utan x och hennes familj har varit min samhörighet min flock. Nu är jag helt ensam varannan vecka har två flickor som bor hos mig den andra. Den veckan är okey men långt ifrån bra. Jag går sönder när jag är själv. Har svåra självmordstankar. Går på antidepp och behov mot ångest. Har aldrig mått dåligt innan. Men när hon lämnade mig så kraschade jag. Det har gått ett halvår, och jag orkar inte må så här längre. Jag vill inte leva men jag vill inte föra över min smärta på mina barn.

    Jag har blivit helt ensam från en stor samhörighet till noll. Jag klarar inte av alla förluster jag ser mitt x släkt som min. Mitt liv har blivit helt tomt likaså jag. Veckan utan barn är så vidrig. Jag har svårt att leva för mina barn. Jag älskar alla jag har förlorat så mycket. Ensamheten jag ständigt känner nu är så vidrig.

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.