Hem > Forum > Ensamhet > Olyckligt kär

Olyckligt kär

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har känt och varit kär i en man i 2 år. Vi har haft kontakt ibland mer ibland mindre. Har haft sex några gånger men ingen kk-relation. Nu meddelade han att han inte är förälskad i mig, han säger att han tycker mycket om mig och känner mkt attraktion till mig. Men alltså inte kär. Jag är jätteledsen.

    Iom att vi inte blivit ihop tidigare så förstod jag ju att han inte va jätte intresserad men ändå, han har inte sagt såhär förut och har han vill fortsätta ha kontakt även nu. Tror jag inte går för min del tyvärr.

    Jag tror helt ärligt aldrig jag kommer träffa nån som honom, han är speciell på flera sätt. Ingen har fått mig att skratta som honom och vi är lika. Han är min drömman. Men han vill inte leva med mig. Jag är inte 20 längre och har anledning att tro på att ny kärlek där man känner samma sak dyker upp. Sen stör det mig en del att han inte bara ger det en ordentlig chans, jag menar gillar man nån mer än vänskapligt kan man väl lika gärna va ihop, så tänker jag iaf och har själv gjort tidigare.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.