Hem > Forum > Ensamhet > Min fuckade ensamhet och skolan

Min fuckade ensamhet och skolan

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag brukade ha vänner…men jag är och har alltid varit sådan att jag tillslut gör något som får vännerna att försvinna.!

  Jag har aldrig varit bra i konversationer med någon för jag är för blyg och blir väldigt lätt arg på grund av min ADHD. Jag har alltid trott att ingen vill vara vän med mig på grund av alla diagnoser och saker jag har: Depression, psykisk ohälsa, självskadebeteende, självmordsbenägenhet, ADHD, Dyslexi, Astma osv.

  Jag är svår att vara med och är emellanåt väldigt tråkig..jag kan helt plötsligt få en panikångestattack och försöka ta livet av mig eller bara gråta. Folk har tröttnat på allt om och med mig för alla tror jag bara är ute efter uppmärksamhet men en av dem saker jag hatar mest är uppmärksamhet.! Jag försöker alltid vara så osynlig så möjligt i skolan även om jag knappt är i skolan längre för jag får panik varenda gång jag går in i skolan för jag är grovt mobbad och mår piss varje gång jag ens tänker på skolan..

  3 Månader innan skolavslutningen klarade jag inte av att bli misshandlad och utskrattad varje dag så jag slutade gå till skolan men pappa pushade mig och nästan tvingade mig att gå men jag gick bara hem igen. Veckan innan skolavslutningen var jag två timmar i skolan varje dag skilt från alla andra i ett grupprum alldeles själv, jag behövde egentligen inte göra någonting när jag var där och mina betyg hade då redan sänkts. Under månaderna jag inte var i skolan skadade jag mig varje dag och försökte ta livet av mig flera gånger men här är jag idag.! Jag lever även fast jag hatar att leva men jag kan på något sätt inte lämna min pappa….han är den enda familj jag har och jag älskar honom även om han kan vara en pain in the ass ibland.

  Den 21a Augusti börjar mardrömmen igen..jag börjar 8an..jag vill jobba hemifrån men jag kan inte det så jag måste till skolan men jag ska inte gå med  min vanliga klass utan i en mindre klass med några andra som har ungefär samma problem som jag..jag funderar verkligen på att ta mitt liv men jag skulle aldrig kunna lämna min pappa..jag vet inte vad jag ska göra

  Ta inte ditt liv, snälla gör det inte. Jag bryr mig om dig okej? Och om jag kände dig hade vi kunnat vara vänner. Jag tror vi har mycket gemensamt. Har också Adhd, Depression och är introvert.

   

  Snälla kämpa, för din pappa och för alla som bryr sig om dig!

  Trådstartaren

  Hej Pink Melike!

  Du och jag kanske kan bli vänner bara vi skriver och lär känna varandra..

  Om du vill ha någon att prata med eller lära känna mig kan du alltid skriva på min Instagram @the_real_alice.ofc

  ❤️

  Ge aldrig upp! Vi är många som faktiskt bryr sig❤️ Du behöver prata med en vuxen om detta snarast, kram..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.