Hem > Forum > Ensamhet > Min enda vän ska åka på resa med mina fd vänner

Min enda vän ska åka på resa med mina fd vänner

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Jag förlorade mina vänner för ett tag sedan efter att ha sagt hur jag inte tycker om hur de beter sig mot mig. Efter detta har jag bara en kompis kvar men som fortfarandfe är vän med de andra gruppen. Jag fick reda på att de ska nu alla åka utomlands till ett ställe jag alltid velat åka till. Min komis fick detta i gåva för ett tag sedan av de andra men ingen hade sagt något till mig eller något.

    Jag känner mig så jäkla ensam och alla mina problem som jag tidigare haft kommer tillbaka med att känna mig otillräcklig och utbytbar. Det hela blir inte bättre av att allt annat går åt fanders och att jag är 30 och inte har något arbete pga orsaker som jag inte kan kontrolera och pga detta enbart får ett nej om jag ens får svar över huvudtaget. Jag är beroende av mina föräldrar för att överleva och mår så otroligt blä just nu. Det känns som att jag alltid är en börda för dem med alla mina problem och de aldrig kommer bli av med mig och alltid måste “ta hand” om mig.

    Jag tror inte egentligen jag skulle brytt mig så mycket om resan om allt annat inte hänt samtidigt men… det gör so ont och jag känner mig så ensam även fast jag vet att jag har familj runt mig.

    Jag ber verkligen om ursäkt för osamanhängande text. Förlåt.

     

    Jag förstår att du känner dig sårad! Samtidigt hade det kanske inte varit så kul att följa med om gänget behandlar dig illa?

    Det låter som om du har det kämpigt och du behöver inte alls be om ursäkt för din text. Jag skickar en kram!

    Trådstartaren

    Nej du har helt rätt. Jag skulle inte alls ha kul och det skulle bara bli jag som var utanför och utfryst.
    Rent logiskt vet jag ju det men som du säger. Det är mycket och det slår bara så hårt när den kompisen man fortfarande har kontakt med lägger upp bilder på dem på sociala medier och beskriver hur kul de har. Jag försöker att inte kolla på det och hålla mig själv upptagen men det går inte så bra.

    Tack att du läste och svarade. Det betyder så så mycket. Skickar en kram tillbaka!

    hej vet hur det är  jag har inga vänner heller som vill åka med mig . jag älskar resa till värmen sola bada om du vill så kan vi prata jag finns på Facebook  ok jag vill vara din vän om du vill det  men du få ta mig som jag är jag är på 53  men  jag är som  30 hahahahaha   det är många som säger att  jag är som 30 älskar ok dansa ute så   jag är öppen för allt  är kul att göra  du få höra av dig  stor kram Marina

    Avatar

    <3 Så smärtsamt! Tycker det låter surrealistiskt att bli utfryst av sitt gamla gäng på det här sättet och även en ytterst märklig och udda upplevelse förstår jag att se hur det njuter av varandras sällskap genom sociala medier. Hade reagerat som du och mått rejält piss av den upplevelsen. Förstår även att det blir extra tungt att inte ha något arbete och nedslående när man får så mycket nej jämt när man söker arbete. Just att sysselsätta sig med något kan ju vara så välgörande för måendet med förströelse i vardagen.

    Kan man tänka sig att försöka se det här med kompisarna likt en kärleksrelation som tagit slut?
    Alltså att du tillåter dig själv sörja, gråta och verkligen känna precis alla känslor som behöver sippras ut?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.