Hem > Forum > Ensamhet > min dröm deras verklighet

min dröm deras verklighet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Mina fötter känns tunga mot asfalten och mitt huvud värker. Runt omkring mig ser jag lycka, lyckliga människor som spenderar sin lediga lördag tillsammans. En kvinna och en man har varit i godis affären med deras son, dom håller varandras händer medans påsen gungar fram och tillbaka vid mannens sida. Den lilla pojken har inga bekymmer i världen, han skuttar fram med ett vackert leende som avslöjar en saknad framtand. När jag går förbi familjen så hör jag en ung tjej ropa bakom mig ”det är höger regel tjejer” följandes kommer det 17 tjejer cyklandes, några har en cider i ena handen och styr cykeln med den andra. Alla ler och skrattar och jag tittar bak på dom 4 gånger med förundran. Deras blommiga utstyrsel leker i vinden. Jag önskar att jag kunde vara så fri, så bekymmerslös och med så många vänner. Men jag är raka motsatsen.

  Avatar

  Ute i verkligheten gömmer de flesta sig bakom en fasad, alla vill ju verka normala. 😉

  lite som Facebook, allt ska vara perfekt och fint inför andra.

  Eftersom de flesta har de tankesättet gör de att alla ljuger för alla och för sig själva, och mår dåligt av att andra verkar må så bra.

  I Sverige äter en stor del av befolkningen ångest dämpande, medicin för sömn och smärtstillande det motbevisar verkligheten man ser online och utomhus. 750 000-ish äter opiater, 110 000-ish Amfetamin-liknande, de tidigare nämnda medicintyperna är mycket mycket vanligare 🙂

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.