Hem > Forum > Ensamhet > Lmfaooo

Lmfaooo

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 25 totalt)
24
 • Antagligen kommer jag att dö ensam eller gifta mig med någon som jag tolererar för att få tyst på mina föräldrar för det finns ingen fucking chans att att jag kommer att hitta någon att älska OCH bli älskad av.

  Trådstartaren

  Enda jag är typ muslim, kurd, medioker på alla fucking plan och ful.

  Fuck that, ingå aldrig förhållande eller äktenskap av någon annan anledning än att du vill det med någon som du älskar och som älskar dig tillbaka.

  Du talar väldigt nedlåtande till dig själv, jag tycker det låter som att du behöver arbeta på att bättra din självbild. Försöka ha ett vänligare narrativ gentemot dig själv. Nöj dig aldrig med att inte älska dig själv!

  Trådstartaren

  Olive Junivo: Jag tror att jag gillar mig själv. Men jag tror inte att genuin, djup kärlek är en möjlighet för mig. Det som stör mig mest är att det är något jag verkligen vill ha. Av hela mitt hjärta. Liksom även om vi kan ta ”inre skönhet” så floppar jag där. Jag blir för lätt arg, jag är dömande, svär för mycket och så lättprovocerad att det nästan blir parodiskt. Säger inte att jag är en häxa, jag har också flera bra sidor. Men jag är varken en yttre/inte skönhet. Det är inte ens dålig självkänsla, utan faktum.

  Vill även tillägga att det är snällt av dig att skriva så.

  Hahaha förlåt att jag skriver ut mitt garv men jag tror ändå att du har lite fel här. Visst det kanske inte är för alla att ”drabbas” av en blixtförälskelse som utvecklas till ev livslång kärleksrelation utan några som helst komplikationer, nä det är nog rent av ganska få förunnat. Har du ngn form av mall du tror att en relation skall utvecklas utifrån så tror jag säkert att du kan ha rätt men jag tror på riktigt inte att det är så relationer och kärlek fungerar, den kommer, den går och ofta okontrollerat och på ett sätt man inte trodde var möjligt men ändå. Var dig själv, arg, ful om du vill, vad det lider drabbar kärleken även dig, kanske inte som du tänkt sig eller som du önskat men det vore högst osannolikt att du skulle ”klara sig undan” 😉

  Jag är imponerad av din förmåga att blicka inåt och kritiskt granska ditt eget beteende måste jag säga! Är det sådana saker DU vill förändra med dig själv (för din egen skull, inte andras) så har du ju redan tagit det svåraste steget redan, nämligen att identifiera dem!
  Hoppas det jag skrev kanske hjälpte lite, jag skriver sällan för att vara snäll utan jag bollar hellre idéer som kanske leder till positiv förändring. 🙂

  Trådstartaren

  Blue Tusogo: Jag har varit singel hela mitt liv. Det närmsta jag har kommit var att under en vecka skriva med en grabb på Tinder och sedan avbryta pga blev skiträdd. Jag kommer äta min fot innan det kommer komma någon som genuint kommer älska mig oavsett. 🤷🏻‍♀️

  Trådstartaren

  Olive Jonivu: Vet inte ens om jag orkar ändra på det. Liksom jag är själv större delen av tiden, så till slut lät man sig. För att vara ärlig med dig, så hjälpte det inte. Men det är mer din avsikt som jag genuint uppskattar.

  Trådstartaren
  Trådstartaren

  Blue Tusogo: För att klargöra, är inte naiv nog att tro att allt är 100% romantik. Men jag tror bara inte att jag kommer att gifta mig av besvarad kärlek. Det är typ det som verkligen förstör mig.

  Azure, jag var inte på ngt vis ute efter att bagatellisera din känsla. Jag tror dock du har en lite skev inställning till tilltron på kärlek och relationer. Vad är det för partners du suktar efter, kan det finnas ett problem där? Vad har du för önskemål och preferenser??

  Trådstartaren

  Blue: Jag tror inte att det är min syn på kärlek som är problemet. Jag dömer inte heller ut alla män som oromantiska och känslokalla. Problemet är att få kärlek. Vill inte skriva det rakt ut, men läs mina två första inlägg för en ledtråd.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 25 totalt)
24

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.