Hem > Forum > Ensamhet > Killen jag gillar har varit kriminell

Killen jag gillar har varit kriminell

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 •  

  Det är en kille som jag är väldigt förtjust i. Han är en mycket trevlig grabb som jag träffat ett x antal gånger och vi har haft väldigt fina stunder med varann. Häromdan fick jag reda på att han har begått ett brott för några år sedan.

  Problemet är att jag inte fick reda på det genom honom. Det finns en hemsida som heter Lexbase, och där kollade jag upp hans namn för skojs skull, men hittade honom där. Brottet är rätt så grovt och han satt inne ett år. Jag vågar inte riktigt berätta vad han har gjort, men det är inte något allvarligt som v*ldtäkt eller liknande.

  Nu är mitt största problem, vad ska jag göra? Ska jag fortsätta träffa honom? Ska jag berätta för honom att jag vet eller är det konstigt med tanke på att jag egentligen ”stalka” honom?

  Utifrån vad jag sett beter han inte sig illa mot mig eller andra runt om oss när vi hängt. Han verkar inte heller suspekt i sina handlingar och är väldigt trevlig och generös. Han har dessutom ett riktigt bra jobb och tränar i fritiden. Det kanske inte heller spelar någon roll för det går att dölja sitt rätta jag väldigt enkelt, men jag vill verkligen tro att han har förändrats. Dessutom begick han brottet för ungefär 5 år sedan och jag har inte hittat något innan eller efter det.

  Vad tycker ni att jag ska göra? Jag vill inte att detta ska påverka mig eftersom våran relation är väldigt casual och vi är inte ett par än men det gör det ändå.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.