Hem > Forum > Ensamhet > Kärlekskrank

Kärlekskrank

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Ok, jag har ändrat plan. Jag måste hoppa nu. Alltså kärlekshoppa och inte ifrån en bro. Jag har en kille som jag kanske inte är så jätteintresserad av egentligen men jag är så-så-så desperat och kärlekskrank och han visar intresse. Jag vet min rang och den är inte hög kan jag säga er. Om det fortsätter såhär tänker jag ta chansen.

  Är det moraliskt fel?

  Jag är dödskär i en annan kille men det går inte. Det är precis som i en sorglig vacker fransk film. Två själar möts och vi är upp över öronen intresserade av varandra, men det går inte. Det-går-inte. Ta mig på orden, det går inte.

  Jag kan inte leva utan kärlek längre. Går sönder av att veta att jag då måste välja bort den andra. Han kanske inte vill ha mig ändå och gjort sitt val, det verkar tyvärr så. Men jag orkar inte mer av att inte få några definitiva svar – av varken honom eller mig. Jag är så gammal och så extremt i behov av fysisk och emotionell närhet. Jag orkar inte leva ensam längre.

  Livet rinner ur mina händer.

  Förstår precis känslan!

  När jag var yngre och singel, så hade jag jättehöga” krav”på hur killen skulle se ut,hur han skulle vara och så vidare. Det har ändrats otroligt mycket, jag behöver inte ens vara kär i personen i fråga (när jag var ensam och singel) jag hade extremt låga krav senare i livet, för jag insåg hur j v l a svårt det är att hitta den ” rätta” och att hen ska älska en tillbaks, så jag tänkte helt om och var som du helt kärlekskrank. Jag har förstått att detär en rikedom att bara ” ha nån” såvida man inte ” inte står ut” med personen i fråga .. så om du frågar MIG skulle jag säga att du skulle satsa på den här som du inte är lika intresserad av om det är omöjligt att få den du verkligen vill ha. det är iallafall vad jag skulle göra… men man ska ju följa sitt eget hjärta.

  Trådstartaren

  Tack för ditt svar! <3

  Det här kommer bli en utmaning också att ofrivilligt ”jämföra” dessa män med varandra. Jag får lite ångest nu ikväll när jag pratar med den här personen som jag inte är så intresserad av och känner ju ännu mer att jag saknar den andra, haha. Fy fan vad patetiskt. Får väl bita i det sura äpplet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.