Hem > Forum > Ensamhet > Känner mig superensam

Känner mig superensam

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej.

  Jag är en man runt 50, har absolut ingen att prata med. Jag lyckades ta mig ut igår och gick en runda på ca 8 km. men innan dess hade jag inte lämnat lägenheten på en vecka. Det känns totalt meningslöst allt sammans.

  Jag har av olika orsaker inget jobb, har varit skuldsatt mer eller mindre i hela mitt liv. Det känns om att ingen tycker om mig, förmodligen med all rätt efter som jag väl är knepig. Känns som att allt är över, jag orkar inte ha det så som jag har det och efter som jag har varit arbetslös så länge, lär jag ju inte få något jobb, dessutom tvivlar jag på att jag skulle fixa det socialt. Hamna på psyket och knapra tabletter känns häller inte särskilt lockande. Den enda lösningen jag ser framför mig, är att avsluta mitt liv. Har tänkt igenom det länge, men hellre att bli ett vårdpaket på någon psykiatrisk vårdavdelning, föredrar jag nog döden. det är liksom över.

  Du ser ut att må väldigt dåligt och det känns som du behöver prata med någon om dina erfarenheter. Det här forumet är ett sådant ställe. Här finns många som har erfarenhet av just ensamhet

  Umgås du med självmordstankar så är det bra att ringa vår sjävmordslinje på telefonnr 90101. Där finns det utbildade volontärer som du kan tala med helt fritt och fortfarande helt anonym.

  Föredrar du att skriva så kan du antingen chatta med självmordschatten som du hittar om du klickar på den här texten eller maila till vår mail.låda adress hittar du om klickar här.

  vänliga hälsningar

  MIND

   

  Avatar

  Hej

  Vad jobbigt att inte ha någon att prata med!

  Du säger dig vara knepig – hur tänker du att du uppfattas knepig?

  Har du några intressen som skulle kunna bli en plattform för att få kontakt med andra?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.