Hem > Forum > Ensamhet > Känner mig såå ensam och annorlunda ..

Känner mig såå ensam och annorlunda ..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Känner mig så ensam varje dag från morgon till kväll. Inga vänner dom hör av dig, bara jag som tjatar hela tiden. Har ingen att dela alla mina tankar med. Känner mig osynlig när jag ser alla andra gå i stora kompis gäng. Varför är inte jag en av dem, varför passar inte jag in? Varför vill inga ha med mig? Dessa ta har snörrar i ens huvude. Hur jag  kom hit har jag ingen precis förklaring till. Men jag valde väll min träning framför kompisar och nu är jag helt ensam.

  #ensam

  Avatar

  Känner mig så ensam varje dag från morgon till kväll. Inga vänner dom hör av dig, bara jag som tjatar hela tiden. Har ingen att dela alla mina tankar med. Känner mig osynlig när jag ser alla andra gå i stora kompis gäng. Varför är inte jag en av dem, varför passar inte jag in? Varför vill inga ha med mig? Dessa ta har snörrar i ens huvude. Hur jag kom hit har jag ingen precis förklaring till. Men jag valde väll min träning framför kompisar och nu är jag helt ensam. #ensam

  hej! Vet du vad som hjälpte mig? Jag började med en hobby där jag träffade nya människor med samma intresse som jag. Du skriver att du tränat tidigare, kanske kan du ta upp det med någon grupp och träffa vänner den vägen? Oavsett, hur ensam du än känner dig så är vi tusentals som också känner oss ensamma. Du är alltså aldrig ensam! Kram!

  Avatar

  Förstår exakt hur du känner! Har en sista vän kvar. Hatar att vara desperat och gör allt för att det inte ska synas.

  Avatar

  Jag befinner mig också i en liknande situation! Vad gör man för att göra slut på det?

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag befinner mig också i en liknande situation! Vad gör man för att göra slut på det?

  Jag vet inte riktigt .Men kanske  försöka hitta andra vänner genom att börja med någon ny aktivitet eller hobby. Försöka våga prata med nya folk. Lycka till nu!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.