Hem > Forum > Ensamhet > Känner mig helt ensam och ingen att prata med…

Känner mig helt ensam och ingen att prata med…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • ……jag vågar inte berätta för någon om allt jag försökt dölja så länge jag kan minnas. Allt för att sträva efter att hålla fasaden uppe. Vill ju bara fungera som alla andra. Har skrivit fler trådar och fått jättefina svar och råd om vad jag ska göra men jag klarar bara inte att ta steget och söka hjälp men jag vill så gärna att någon ser mig!!!🥲Så himla rädd att Ngn ska få veta vem jag egentligen är! Rädd att få höra att jag inbillar mig, att det är sånt som alla känner ibland osv.
  Jobbar ju själv i vården och om mina kollegor får veta är det kört, ingen skulle vilja arbeta med mig. Min partner förstår att ngt är fel, jag försöker öppna mig men det går bara inte. Jag exploderar snart inombords av att försöka vara någon jag inte är🥲

  ……jag vågar inte berätta för någon om allt jag försökt dölja så länge jag kan minnas. Allt för att sträva efter att hålla fasaden uppe. Vill ju bara fungera som alla andra. Har skrivit fler trådar och fått jättefina svar och råd om vad jag ska göra men jag klarar bara inte att ta steget och söka hjälp men jag vill så gärna att någon ser mig!!!🥲Så himla rädd att Ngn ska få veta vem jag egentligen är! Rädd att få höra att jag inbillar mig, att det är sånt som alla känner ibland osv. Jobbar ju själv i vården och om mina kollegor får veta är det kört, ingen skulle vilja arbeta med mig. Min partner förstår att ngt är fel, jag försöker öppna mig men det går bara inte. Jag exploderar snart inombords av att försöka vara någon jag inte är🥲

   

  Kära du. Vad är det du döljer – du skriver att du är rädd att ngn ska få veta vem du egentligen är? Att du behöver ha en fasad? Är det något utöver att du känner dig ensam?

  Att söka hjälp är faktiskt mkt ”enklare” än att prata med ngn i sin närhet. Ring en vårdcentral eller ta hjälp av en app, det finns ju sådana nu där man direkt får kontakt med en psykolog och det kostar inte skjortan.

  Det är inte fel eller fult att må piss. Det är mänskligt. Men du förtjänar så klart bättre, ta hjälp!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.