Hem > Forum > Ensamhet > Jag vet inte hur jag ska orka mer

Jag vet inte hur jag ska orka mer

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Min sambo och jag var tillsammans och bodde tillsammans i fem år.
  Vi renoverade en liten stuga för 3 år sen på hennes föräldrars gård som vi bodde tillsammans i.
  Vi hade två katter tillsammans.
  Vi skulle flytta in i radhus nu innan jul och vi har köpt möbler och tapetserat, målat och planerat.
  Jag har aldrig varit så säker och aldrig litat på någon så mycket i hela mitt liv.
  Jag ville gifta mig och ha barn och familj tillsammans.
  Vi kunde prata om allt och hon fanns alltid där när jag behövde henne.
  Jag har aldrig älskat någon så mycket.
  Vi gick igenom allt tillsammans.

  För ungefär en vecka sedan så var allting som vanligt. Hon skulle jobba natt. Hon pussa mig hejdå och sa att hon älskar mig och att vi skulle synas dagen efter. vi pratade senare i snabbis i telefon och hon sa godnatt och att hon älskar mig.
  Dagen efter när hon kommer hem, så är det första hon säger att hon vill gå isär. Senare säger hon att hon har träffat någon på jobbet. Jag fattar inget. Dagen innan så var ju allt som vanligt..

  Nu har hela mitt liv som jag vet om det försvunnit. Alla planer, all närhet, all förståelse, att det alltid fanns någon.
  Jag vet inte hur jag ska orka mer. Jag kan inte äta, sova, prata och det är svårt att andas. Det gör så ont.
  Jag har flyttat in hos min mamma och bor i ett litet hörn där det finns plats för en säng.
  Jag studerar för tillfället men jag har inte kunnat studera någonting sen detta hände.
  Jag vill dö, men jag vill inte såra min familj.
  Jag vet inte hur jag ska orka mer.

  Avatar

  Vet inte hur jag ska orka längre har tappat all livs lust känner att man bara vill dö o försvinna ingen kommer sakna en ändå är väll ingen som bryr sig om mig

  Avatar

  Green Mysuty

  Vet inte riktigt vad jag ska säga, men ville iaf bara säga att jag känner igen mig och är i liknande situation.

  Avatar

  Min sambo och jag var tillsammans och bodde tillsammans i fem år. Vi renoverade en liten stuga för 3 år sen på hennes föräldrars gård som vi bodde tillsammans i. Vi hade två katter tillsammans. Vi skulle flytta in i radhus nu innan jul och vi har köpt möbler och tapetserat, målat och planerat. Jag har aldrig varit så säker och aldrig litat på någon så mycket i hela mitt liv. Jag ville gifta mig och ha barn och familj tillsammans. Vi kunde prata om allt och hon fanns alltid där när jag behövde henne. Jag har aldrig älskat någon så mycket. Vi gick igenom allt tillsammans. För ungefär en vecka sedan så var allting som vanligt. Hon skulle jobba natt. Hon pussa mig hejdå och sa att hon älskar mig och att vi skulle synas dagen efter. vi pratade senare i snabbis i telefon och hon sa godnatt och att hon älskar mig. Dagen efter när hon kommer hem, så är det första hon säger att hon vill gå isär. Senare säger hon att hon har träffat någon på jobbet. Jag fattar inget. Dagen innan så var ju allt som vanligt.. Nu har hela mitt liv som jag vet om det försvunnit. Alla planer, all närhet, all förståelse, att det alltid fanns någon. Jag vet inte hur jag ska orka mer. Jag kan inte äta, sova, prata och det är svårt att andas. Det gör så ont. Jag har flyttat in hos min mamma och bor i ett litet hörn där det finns plats för en säng. Jag studerar för tillfället men jag har inte kunnat studera någonting sen detta hände. Jag vill dö, men jag vill inte såra min familj. Jag vet inte hur jag ska orka mer.

  Vilken katastrof du varit med om – det är verkligen tufft att bli sviken på det sättet.  Det är verkligen hemskt att du investerat så mycket och det plötsligt kraschar. Just nu kan jag bara säga att det är bra att du skriver av dig här. För det tar tid att förstå och smälta. Sedan tar det tid att bygga upp ett nytt liv utan det man planerat.

  Men vi är många här som har genomgått skilsmässor av olika slag så skriv här – själv kommer jag att prenumerera på den här tråden så jag kommer att läsa det du skriver så fort du skriver det och jag bara är vaken – STORA KRAMAR från mig till dig…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.