Hem > Forum > Ensamhet > Jag lever ett ensamt helvete och hatar varje minut av det

Jag lever ett ensamt helvete och hatar varje minut av det

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Ja då det är en kväll som alla andra med lil peep och X i bakgrunden medans jag gråter och kramar min gråt kudde eventuelt med ett blad mot min hud (jag har då ett ärr för varje person jag förlorat). Alla jag pratar med slutar efter 1-2 timmar eller 3 dagar, jag är helt ensam på skolan, jag har börjat röka för att fylla tomrumet jag känner och jag har nu mer eller mindre slutat prata med allt och alla men jag hatar det. Allt jag vill är att kunna ha en bra relation.

  För bara någon dag sedan såg det ljust ut då jag hade hopp ännu en gång då jag pratade med en tjej som jag tyckte var interesant men nu har jag blivigt lämnad på läst hella dagen.

  En vänn är allt jag har och han är det bästa som har hänt mig men även när vi gör duma sakar tillsammans så känns jag tom och ensam fasten att vi står där och dör av skratt känner jag ingenting ingen glädje ingen sorg inte änns och vi är påvärkade.

  Min mamma fortsätter att gämnföra mig med andra som hon kände när hon inte vet ett piss och andra som ”står mig närra” säger att dem vill hjäpa mig men dem gör inte det.

  Men men det är snart jul då jag får stå ut med en familj som inte förstår

  Det ser ut som du har det jobbigt.  Kan det vara så att du drabbats av depression? Det går ofta att få hjälp mot depression.

  Du behöver kanske ta kontakt med ungdomsmottagningen, din vårdcentral eller psykiatrisk mottagning för att få hjälp.

  Här kan du tala om livets alla skeden så du får perspektiv på dit liv.

  Vänliga hälsningar

  Mind

   

  Trådstartaren

  Det ser ut som du har det jobbigt. Kan det vara så att du drabbats av depression? Det går ofta att få hjälp mot depression. Du behöver kanske ta kontakt med ungdomsmottagningen, din vårdcentral eller psykiatrisk mottagning för att få hjälp. Här kan du tala om livets alla skeden så du får perspektiv på dit liv. Vänliga hälsningar Mind

  Problemet är att jag pratar redan med en psykolog och det känns inte som att det hjälper

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.