Hem > Forum > Ensamhet > Jag känner mig så ensam

Jag känner mig så ensam

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag känner mig sjukt ensam. I skolan har jag vänner men ingen av dom gillar mig, de finns 1 tjej (K) från min förra skola som jag tror tycker om mig men hon är alltid med E eller M. E tycker inte om mig och är bara allmänt dryg mot mig och M springer bara ifrån mig med K. Just nu är E i Australien och de har varit den skönaste månaden någonsin, en månad när ingen får mig att känna mig värdelös men hon kommer tillbaka på måndag och då är de tillbaka till att känna mig värdelös och ensam igen. Jag ser hur E och K lägger ut på snapchat att alla är med varandra men jag blir liksom inte inbjuden. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Jag har vänner men är fortfarande ensam. Jag orkar inte vara här längre. Jag tror bara att jag tar livet av mig. De blir nog lättast så

    Har du något intresse, någon grupp du kan gå med i på fritiden. Göra något som du är intresserad av och kanske hitta några andra vänner, utanför skolan.

    Mina vänner snackar bara skit om mig hela tiden. Jag trodde jag hade en vän iallafall men tydligen inte. Hon väljer bara skitsnackaren hela tiden. Hon som snackar skit om mig, hon snackar även skit om min ”vän” som vilket skitsnackaren. Men hon säger att jag inte får berätta för henne om någon snackar skit om någon. Jag vet inte hur jag ska göra. Den som snackar skit trycker ner mig hela tiden så nu har jag skolkat från skolan i två veckor. Jag vet inte om eller när jag kommer tillbaka. Mina betyg sjunker! Jag är skit stressad. Jag vet inte hur man tar livet av sig men så fort jag har fått veta så gör jag det.
    Fast ändå så hindras jag.. jag kan inte lämna min familj. Dom har gjort allt för mig och dom skulle bli så så ledsna. Så jag kan inte.. jag stannar bara för deras skull.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.