Hem > Forum > Ensamhet > Ingen som jag

Ingen som jag

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag är ensam. Jag vill inte vara ensam. Men jag har inga vänner. Det känns som att alla drar sig undan på sommaren, slutar höra av sig. Jag längtar mer än allt till skolan börjar, det kanske låter konstigt. Men jag är trött på detta. Vill träffa folk, det räcker med att bara vara omringad av folk.

  Jag har svårt att hitta personer som mig, personer med samma intressen. Filmer, musik, astrologi, mytologi, supernaturliga krafter, serier. Allt sånt är intressant för mig. Jag är annorlunda, edgy, utanför (outcast) folk drar sig ofta undan från mig. Vill inte bli som jag, ensam och utstött. Vill inte va som jag, ”tråkig”.

  Jag har en stor personlighet, till skillnad från samhället. Bara tysta och hänger med.

  Jag vill mer än allt hitta vänner som jag. Sånna man kan prata mer om allt. Jag gillar att dra ut till stan och bara hitta på något. Jag har haft vänner innan fast de har aldrig haft värken tid eller råd. Jag hoppas att jag hittar vänner med gemensamma intressen någon gång.

  Det kanske skulle vara en start att svara på det folk skriver i dina andra trådar. Att svara folk som vill prata är ett bra sätt att skaffa vänner på. Om du nu inte bara är här för att skriva av dig så klart.

  Hej

  Det är ju så med alla relationer,att de måste vårdas och tas om hand.Precis som en trädgård.Har du försökt att höra av dej själv?Föreslagit att hitta på nåt?Det behöver ju inte vara saker som kostar en massa pengar.Relationer rinner lätt ut i sanden om man inte investerar i dom.Visar intresse och visar att man bryr sej,att den andre är viktig för en.

  Du har ju roliga intressen och det borde gå att hitta andra,som gillar samma saker.Relationer kan vara svåra att förstå sej på och man måste öva på det,genom hela livet.Man får försöka att inte ge upp,även om det inte fungerar ibland.Ha det gott och lycka till.

  Trådstartaren

  Hej Det är ju så med alla relationer,att de måste vårdas och tas om hand.Precis som en trädgård.Har du försökt att höra av dej själv?

   

  Hej, tack för ditt svar! Nu vill ja va trevlig och svara tillbaka såklart.

  Du skriver att man borde höra av sig, visa intresse. Grejen är den att, jag är alltid den som hör av mig. Men ingen kan och ingen vill. Och efter ett tag tröttnar jag på att höra av mig, vill de inte så vill de inte. Jag vill inte va den enda som frågar, vill inte verka desperat. Dessutom blir jag lite osäker också, varför vill de inte va med mig? Är jag tråkig? Är jag jobbig? Så då slutar jag höra av mig, vill inte vara tjatig.

  men dethär med intressen, jag ska försöka hitta någon och inte ge upp. Jag ger aldrig upp.

   

  Hejdå! Ha de bra

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.