Hem > Forum > Ensamhet > Ingen familj och inga vänner..

Ingen familj och inga vänner..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Avatar

    Jag känner mig så ensam på riktigt. Idag är jag rädd för mina egna tankar. Orkar inte egentligen. Men när jag tittar på min sambo och min hund känner jag att jag inte vill lämna dom. Men står på kanten av berget och vinglar åt alla håll. Vill inte ramla ner. Jag saknar min familj som har pyskiskt misshandlat mig, dom går vidare med sina liv är glada själv orkar jag knappt? Varför kan inte jag vara glad? Gå vidare 😢😢💕 Tar jag kontakt kommer dom behandla mig illa, kontrollera mitt liv och kalla mig känslig. Har inga vänner att anförtro mig till 😢 Min sambos familj var jättelaka mot mig och fryste ut mig på badstranden vart så ledsen och grät bakom kepsen över ansiktet liggandes på handduken 😢 Har ställt upp så mycket för dom i helgen. Varit barnvakt åt deras barn 2 år läst sagor, gått till lekparken med sambos brors barn. Hans syster har jag stöttat peppat i helgen tröstat henne när hon var ledsen. Ändå prata dom knappt med mig var som jag inte fanns? Tog upp detta med sambon men är känsligt för är hans familj..sa att detta inte var okej. Mår så dåligt är så ledsen ikväll, ingen vill vara min vän 😢😢💕 önskar jag visste vad jag har gjort fel….

    Avatar

    Hej, det låter likt hur jag har haft det så detta kan jag känna mig igen i. Vad säger de när de är elaka? Hur startar  en situation?  Jag har ett ex och jag blev kyligt behandlad av hans föräldrar från första stund. Jag försökte vara intresserad och vänlig men fick mest tystnad tillbaka,  korta svar osv Jag kände mig oerhört obekväm med dom. Därför undvek jag att träffa dom, han fick göra det ensam, tillsammans med sina barn. Jag orkade inte. Efter det har jag fått pikar från dom, som mitt ex berättat när han pratat med hans mamma i telefon. Det kan tex handla om att dom verkar ogilla att jag är sjukskriven och att dom verkar vara ”oroliga”för att han får stå för alla utgifter. Men sanningen är att jag betalar allt själv för vi bor inte ens ihop!

    Så tråkigt att höra, har inte varit med i samma situation men att prata här kanske hjälper något. Att vi några som lyssnar och skriver kanske hjälper något. Vill du prata, höra med fler kolla grupp i Discord, vi är några där nu som kan prata med varandra om svåra situationer, t.ex. ångest och ensamhet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.