Hem > Forum > Ensamhet > Ingen att prata med

Ingen att prata med

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej.

  Jag har i många år slagits men en utmattnigs depression. Efter en hjärn operation som lämnat mig med förlorade minnen, dåligt närminne, kognitiva problem och stora problem att vara i grupper mer än 3. Det syns inte. Mina “vänner” ledsnade på att jag inte hängde med lika mycket. “dåligt minne har allla”, ” sluta gnäll nu måste du ju må bra” mm. Detta gav mig lågt självförtroende och för att slippa höra andra säga att jag var dum och korkad började jag säga det till mig själv. Jag har efter ett årtionde nu tagit tag i studierna som jag fick avbryta när jag vart sjuk. Det är jätte kämpigt men jag ska klara det. Detta är väll en kort beskrivning av mig. Mamma till två nu vuxna barn. Yngsta har ett år kvar på gymnasiet och har diagnos som g0ör att han behöver min hjälp.

  Vad jag egentligen ville säga i detta inlägg är att jag mår skit, kraftig ångest och depression och vill inte leva längre. Fyller år snart men funderar på att lämna livet innan. Min familj ska inte behöva  slänga ut pengar på nån present till mig.

  Jag skulle vilja sträcka ut en hand och skrika ut hur jag mår och hjälp mig. Men jag har ingen. Inga vänner kvar. De bryr sig inte längre. Jag var bara en dörrmatta som de kunde använda, jag har alltid ställt upp i alla väder och hjälpt mina “vänner” och offrat allt för dem. Men när jag blev sjuk så vart jag meningslös för dem. Ingen har hört av sig. Ingen har frågat om de kan hjälpa mig. Jag har ingen vän som bryr sig. Ingen pratar med mig. De har fest men jag är inte längre bjuden. Kommer jag ändå så pratar ingen med mig, så jag har slutat försöka.

  Min sambo har jag försökt lämna då det finns psykisk misshandel men klarar det inte själv. Så jag har gett upp om livet och börjat tänka på hur jag ska avsluta skiten.

  Finns det fler som känner så här.

  Absolut…. problem här problem där problem under och över och vart man än vänder. Man får liksom inget andrum…

  vilka kassa vänner😕 känner igen mig i det också, fast jag har inte haft vänner på år och dar, men för jättelänge sedan när jag började må riktigt dåligt,och undvek mina vänner följde inte med på grejer, betedde mig avvikande då började dem bete sig elakt mot mig. Så jag bröt kontakten med dem.ingen frågade hur jag mådde

  det där med din sambo, jag lever också i ett dåligt förhållande( missbruk) det man kan göra är att ringa kvinnofridslinjen och prata med dem exakt hur du känner och vad du är med om, vad jag förstått kan du få råd och hjälp om hur du ska ta dig ur relationen….

  det låter som typ ALLA runt om dig behandlar dig som skit, låter fruktansvärt.

  kramar

  Avatar

  <3 Fina du, känner så igen mig. Det är så smärtsamt att bli övergiven när man som mest behöver personer. The story of my life. Jag hade en sådan situation för ett år sedan och då reagerade jag med en genuin vrede (som jag faktiskt inte upplevt tidigare i den magnituden) som gjorde att jag tog mig ur skiten på egen hand, i stället. Övervägde också självmord innan vreden tog sig vid och jag kände att de alla kunde dra åt helvete. Jag vet inte var jag fick den urkraften ifrån men det var något med orättvisan som gjorde mig så otroligt provocerad. Alla dessa som jag själv med mina bara händer dragit upp ur mörkret hjälpte mig inte ett skit när det väl gällde. Jag vet inte om jag skulle orka göra det igen, dra upp mig själv så, men jag önskar gärna att du planterar ett stort fuck you till de här personerna och skapar ett nytt kapitel i ditt liv – utan dem. Du förtjänar tusen gånger bättre och vi finns här för dig under den tiden! <3

  Till min stora förvåning var det också så att dessa personer jag hade i mitt liv gjorde mig ensam. Skapade ensamhetskänslorna. När jag varit själv och sluppit bli avvisad eller inte inbjuden har det märkligt nog inte ekat lika tomt. Tänker alltså att det finns så mycket för dig att vinna att klippa med de här personerna, inte minst pojkvännen, och få ett bättre liv!

  Kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.