Hem > Forum > Ensamhet > Ingen att prata med

Ingen att prata med

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Innan kunde jag prata med min bästa vän när jag mår dåligt men hon mår också dåligt så kan inte prata med henne mer. Ingen annan kompis är jag tillräckligt nära med för att prata med om allt. Min mamma brukar ja prata me ibland men vill inte tynga henne mer, mormlr mår dåligt lch det tynger oss alla. Jag vet inte vad jag ska ta vägen. Ibland tänker jag att det bara skulle vara bättre om jag försvann

  Avatar

  Känner mig samma ibland, en tomhet. Vad är det som får dig att glömma av att du mår dåligt? Är det spel, promenad eller musik?

  Hej!

  Låter tufft det som du känner och att din bästavän mår dåligt. Jag tror dock att hen gärna vill att du pratar med hen om hur du har det. Vi människor mår bra av att kunna hjälpa någon och känna sig uppskattade.

  Du har ett syfte på jorden. Även om du känner att du inte har hittat det ännu, så kommer du hitta det. Du är ett fantatiskt barn till dina föräldrar, du är en fantastisk bästavän osv. Försök tänka på de positiva sakerna i livet. Gör något som får dig att må bra, lyssna på musik, gå på promerader eller något helt annat.

  Det vore ju skönt för dig om du kanske hade någon kurator eller liknande att prata med om hur du mår. Hur ställer du dig inför att prata med någon utomstående?

  Styrkekramar!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.