Hem > Forum > Ensamhet > Ingen att prata med

Ingen att prata med

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  och jag vet inte ens om det är det jag vill, men det kanske är vad jag behöver.

  Jag har ett par vänner som står mig otroligt nära, dom kan berätta allt för mig och det gör dom. Jag kan göra det och jag säger allt utom det som gör mig mest ledsen. Jag har övertygat alla för bra att jag inte har självmordstankar längre, och så var det en kort period, men nu har dom sin skit att bära och jag vill inte tynga dom, och det är så jävla lång väg att få tag i en psykolog som tar mig på allvar. Känner mig så jävla borträknad och förminskad. Jag vågar inte visa mig känslig för att jag är en “klippa” för dom som känner mig, jag vet fan inte vad jag ska ta mig till

  Avatar

  Hej!
  Det låter som att du är en väldigt fin vän till de som står dig nära, du finns till för dem och lyssnar om de behöver prata. Men jag hör också att samma sak inte verkar gälla för dig, du skriver att de har “sin skit att bära” och du vill inte “tynga dem”. Du är rädd att du inte kommer vara deras klippa om även du öppnar upp om det som känns jobbigt, men tror du inte att precis som hur du vill finnas till för dem vill de finnas till för dig? Hur skulle det vara om ni kunde vara varandras klippa?

  Är du rädd att de skulle avvisa dig om du började öppna upp? Jag tycker det låter som om ni har ett väldigt starkt band till varandra, de pratar med dig om vad som känns jobbigt och du gör detsamma. Även om du inte tar upp det tyngsta så att säga.

  Jag känner igen mig själv oerhört mycket i det du skriver, jag har alltid varit den som folk kan komma till om de behöver mig, men det som plågar mig höll jag inombords. Eller, det VAR den jag var. Med mycket träning har även jag lyckats ta mig ur den positionen, jag blev inte lycklig av att inte dela med mig – tvärtom. Och vet du vad? Min relation till mina vänner har BARA blivit starkare av att jag började prata om hur jag känner också. Jag var rädd att bli avvisad eller att de skulle säga att de inte orkade bära mina problem, men de blev bara glada att jag pratade med dem om det som var jobbigt. Och jag tror att dina vänner kommer känna likadant.

  Ta hand om dig. <3

  Avatar

  Är du rädd att de skulle avvisa dig om du började öppna upp?

  Förmodligen och kanske t.o.m ÄNNU VÄRRE😱 ATT DROPPA AV EN TILL ETT PSYKE, som (I DENNES SINNE😱) ÄR “EN BÄTTRE VÄN ÄN DEN” OCH TRO ATT DE SKULLE GÖRA EN BÄTTRE, VILKET E D STÖRSTA SVEKET EN VÄN KAN GÖRA MOT EN = ATT RAPPORTERA EN!!! 😭 NÄR MAN BARA VILL KÄNNA TILLTRO OCH TRÖST! I EN VÄN!!😭

  JAG SKULLE VILJA VETA VAD DET ÄR SOM GER DEJ SJÄLVMORDSTANKAR😓

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack till dig❤

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.