Hem > Forum > Ensamhet > Inga vänner

Inga vänner

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Ugh, idag har varit förjävlig.

  Min vän brukar ofta trycka ner mig och jag tar det för vill inte skapa dålig stämning. Det är ju ofta på skämt men ibland är hon också väldigt seriös i det hon säger vilket göra extra ont. Igår så blev jag så trött på det, så jag sade ifrån att det var jobbigt att ta upp saker med dom för det blir alltid såhär.

  Hon blev superarg och skrek om att jag inte får tänka så för jag hade minsann skapat situationen själv etc etc. Idag på skolan iaf så ignorerade hon mig hela tiden och hon har inte svarat på mina sms. Det har gjort mig illamående av ångest och vet inte vad jag ska ta mig till, mår så sjukt jävla jobbigt. Går inte att prata med henne om det heller för hon hatar känslor och hatar att visa känslor. Så, det går knappt att ta upp saker med henne.

  Nu ska vi till Göteborg ett gäng imorgon natt och är så rädd för det. Vill stanna kvar men kan inte det direkt. Vad ska jag göra? 🙁

  Jag tycker iaf att det låter som att det är bäst att du följer med. Risken blir väl annars att du hamnar mer utanför gruppen. Eller det beror på, är hon med i det gänget som ska iväg menar du?

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.