Hem > Forum > Ensamhet > Hjälp?

Hjälp?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
11
 • Finns det verkligen någon hjälp att få?

  Jag vet att många skulle vinna på om jag inte längre existerade.

  Jag gör ingen nytta här? Varför föddes jag från första början? Och varför har jag inte modet att avsluta allt?

  Ring en hjälplinje. Du är viktig och ska inte behöva känna så!

  Finns det verkligen någon hjälp att få? Jag vet att många skulle vinna på om jag inte längre existerade. Jag gör ingen nytta här? Varför föddes jag från första början? Och varför har jag inte modet att avsluta allt?

  Sök hjälp!

  Det finns hjälp även för dig!

  Ring någon hjälplinje eller 1177 eller direkt till psykakuten. Det viktiga är att du får hjälp och stöd just nu! Ta hand om dig!

  Kram ❤️

  Kram <3

  Hurmår du nu? Har du sökt hjälp?

  Trådstartaren

  Det blir bara sämre och sämre. Jag önskar jag kunde drabbas av en bilolycka och försvinna härifrån. Så kan ingen skuld kan läggas på mig längre.

  Den värsta känslan som finns, man vill inte dö men man vill inte leva..du klarar dig igenom dethär! Ett första steg är att gå till vårdcentralen! Du klarar det!

  Trådstartaren

  Jag har fått ”hjälp”. Men det finns ingen hjälp att få.

  Jag ser ingen annan utväg än döden.

  Det finns andra utvägar, även om man inte ser det själv när man mår dåligt. Låter som att det bästa för dig just nu vore att söka på psykakuten. Ring åtminstone en hjälplinje så du får hjälp hur du ska gå vidare så att du får vård. Fortsätt skriva här också. Vill du berätta om det hänt något som får dig att känna som du gör? Var rädd om dig! Och känn inte skuld eller att du måste göra nytta som du skriver, det enda viktiga nu är att du får möjlighet att börja må bättre!

  Trådstartaren

  Jag vet inte hur man orkar, hur man gör för att överleva. Jag hör inte hemma någonstans. Var jag än är så är det någon som vill ha bort mig därifrån.

  Den känslan du har hade jag också en period när jag var ung. Handlade nog om ett gammalt obearbetat trauma som legat kvar under ytan och poppade upp vid en ny, mindre kris. Vet inte om det gäller dig också förstås, men det låter som om du kanske skulle behöva gå i terapi? Har du familj, vänner? Ha nära kontakt med de som får dig att må bra. Sök dig till människor med positiv energi och strunta i de som du upplever är negativa. Finns alltid energitjuvar som inte kan låta bli att sprida sin negativism, när man mår bra är det lättare att bortse från dem, men försök, det är inte bara du som stöter på dem. Inse att det inte är dig det är fel på. De som beter sig illa mot någon som mår dåligt borde verkligen skämmas ögonen ur sig. Blir så upprörd. Alla borde verkligen tänka på att bemöta andra som de själva vill bli bemötta. Nästa gång kanske det är deras tur.

  Hoppas du mår bättre snart, det är du värd! Finns nog en mening med att vi är här, även om man inte alltid ser det.

  Trådstartaren

  Min pojkvän skriver att han inte orkar med mitt depp mer. Att det dränerar honom. Jag blev så ledsen och anklagar mig själv som vanligt.

  Så från och med nu ska jag försöka låtsas vara glad trots att jag går sönder inuti.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
11

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.