Hem > Forum > Ensamhet > Hatar helger!

Hatar helger!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Jag hatar helger som grymt mycket att jag mår illa. Det börjar redan på torsdagskvällar. Tyvärr så är jag arbetslös nu, men när jag jobbade så pratade nästan alla vad mycket roliga saker dom skulle göra på helgerna. Dom skulle åka på resor, äta goda middagar o dricka vin o har roligt med sina vänner. Jag har inga direkta vänner, så kan inte göra någoting. Där kommer mina problem in. Jag har en alkoholfobi, jag känner mig så himla mycket utanför, jag känner mig så ensam o isolerad får ångest, självmordstankar för jag orkar inte så mycket mer. Den ända jag är hos är min lillebror, men tyvärr så dricker han en del på helgerna. Jag har förlorat alla mina vänner pga detta. Jag är så fruktansvärt ledsen för detta elände.

  ”Från en som hatar helger!”

  Vill bara skriva att jag förstår detta med alkoholfobi. Hoppas att du finner sammanhang hos andra som väljer det nyktra livet.

  Trådstartaren

  Vill bara skriva att jag förstår detta med alkoholfobi. Hoppas att du finner sammanhang hos andra som väljer det nyktra livet.

  Det är som att ingen förstår att man inte dricker, folk bara skrattar tycker, jag är konstig person. Dom tycker att det är en självklarhet att man dricka. Dom frågar om man vill följa med ut på krogen, men då säger jag att jag intetorris. Då är man en sur jävel, torris. Då blir det ännu värre. Helger för mig bara ångest, alkohol, ensamhet. När folk säger ”trevlig helg” då blir det inte bra. Då kommer ångesten.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.