Hem > Forum > Ensamhet > Hallå

Hallå

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Svårt att ta mig upp, önskar så att någon kom förbi, pysslade om en , kom med kraft och energi. Jag har den men inte just nu, något har gått sönder, behöver någon som förstår balansen mellan djup igenkänning av hur ensamheten kan kännas och hur ett härligt befriande rungande skratt behövs ( ligger så nära varandra, bara man vågar vara ärlig med sin ensamhet, vi som förstår BEHÖVER VARANDRA, då blir vi STARKA TILLSAMMANS 🌤🤝💪 )…!

  Finns du där som förstår? Vad ska vi göra idag 🙂?

  Jaa det hade varit så härligt om någon kom förbi med energi och förståelse❤

  Svårt att ta mig upp, önskar så att någon kom förbi, pysslade om en , kom med kraft och energi. Jag har den men inte just nu, något har gått sönder, behöver någon som förstår balansen mellan djup igenkänning av hur ensamheten kan kännas och hur ett härligt befriande rungande skratt behövs ( ligger så nära varandra, bara man vågar vara ärlig med sin ensamhet, vi som förstår BEHÖVER VARANDRA, då blir vi STARKA TILLSAMMANS 🌤🤝💪 )…! Finns du där som förstår? Vad ska vi göra idag 🙂?

  Jag förstår mycket väl ensamhet och energilöshet. Jag vet inte vad vi ska göra? Vilka tankar har du om det?

  Hej, ville skriva något för jag känner mig ensam men har inget stort att säga förutom att jag känner igen mig i vad du säger.

  Har mycket energi men ändå ingen. Men tycker om idén om att vara med personer som kan tänka lika, eller är öppen till “ovanliga” och ärliga konversationer.

  Trådstartaren

  Hej!

  Jag tänker, skulle vilja “bunta ihop ett gäng härliga själar” som känner igen/förstår vad ensamheten ibland kan göra med en..! (Och bo kollektivt ihop ett litet tag😉, där man inte behöver dölja hur ensam man känner sig, där man bara kunde få va’ i en härlig gemenskap, kravlöst. Man  behöver inte föreställa sig, eller vara mer än man är just i  stunden…, idag svag och ordlöst, trygg i gemenskap, i morgon glad 😁👍och energifull ❤..trygg i gemenskap, mellan oss som förstår varandra!

  Tillsammans starka 💪 o fria 😊 🤝

  I ett ständigt pågående flöde…!

  Känner mig glad när jag tänker på det…❤…!

  Kramar till alla Fina Ni 🥰

   

   

  Avatar

  Jag tror jag förstår hur du menar och känner. Jag har tänkt likadant och känner likadant.

  Jag behöver hjälp med att orka ta mig igenom dagarna ibland och jag tänker att jag kan inte vara ensam om att känna så, det måste finnas fler som känner så.

  Ibland behöver man mer än att bara “prata av sig”, vissa tillfällen krävs något större och kraftfullare.

  Man behöver någon i ens närhet som inte är rädd för att livet kan kännas.

  Skulle uppskatta ha någon som vågar se åt ens håll fast man kan må helvete ibland, någon som vågar gå fram till ens sängkant och dra upp en när man är som svagast.

  Jag skulle gärna ge tillbaka och få någon annan att orka när den personen är i sitt svagaste tillstånd, jag vet hur viktigt det kan vara och tom avgörande att någon vågar bry sig, vågar agera, vågar göra, det kan verkligen göra skillnad!

  Har också tänkt att det skulle kunna behövas att man faktiskt bor kollektivt ett tag som du säger, att man finns där ett längre tag till den andra orkar igen, ibland är det tungt att vara ensam och ändå orka med att ta sig upp, göra mat till sig osv när allt känns meningslöst, hade gärna haft någon som vågar komma så nära en och hade gärna givit tillbaka detta sätt att hantera dessa stunder på.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.