Hem > Forum > Ensamhet > Grupp för ensamma

Grupp för ensamma

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 151 totalt)
150
 • Avatar

  Hej. Detta är ett försök att bidra och hjälpa andra att hjälpa sig själva. Alla kan läsa, javisst men vi kan skapa förutsättning för möten för ensamma människor.

  Man kan fejka namn men ort är bra att vara ärlig med om man vill hitta andra att umgås med oavsett ålder eller kön. Blir man några kan man säga tid och plats där man ska mötas. Är någon ensam oavsett kön så prata här eller så kan jag gärna ses på fik. Inga mer ofrivilligt ensamma om jag får bestämma! Jag har inget att skämmas för, och inte du heller !

  Jan Borås här. 40+

   

  Avatar

  Jag har gått i samma tankebanor i flera år, så det är mer än välkommet att du för detta på tal.

  Jag önskar så att det fanns en plats där man slapp vara ensam och kunde få träffa andra människor som förstod och delade med sig av sina erfarenheter.

  Ung man, Landskrona. 28

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag hittade detta av en slump då en trådskaparen skrev något som berör mig enormt. Idag bestämde jag mig för att det fan får vara slut med ofrivilligt ensamma utan att jag kan iaf försöka bidra med sällskap.

   

  Jag är glad att du skrev. Då har människor i Borås och Landskrona kontaktpersoner och sällskap ! Hoppas vi snart blir fler !  Tack för berömmande orden. Ditt bidrag gör dig till lika mycket beröm unga man. 

  Avatar

  Att vara själv och ensam…jag försöker skilja på det.

  Men när jag känner mig ensam kommer liksom allt ikapp. Depressionen vinner liksom.

  18 timmar senare ligger jag fortfarande i sängen och försöker hitta på motiverande och inspirerande tankesätt som ska få mig att stiga upp.

  Att stiga upp till någon är lättare än att stiga upp till något. Människor är det som gör livet. Ändå har jag det fattigt med dem.

  Ibland när jag försöker berätta om det kan folk inte tro det. Jag som ser så bra ut, som är så utåtriktad! Då skäms man ännu mer och bara stänger av och ångrar att man sagt nåt.

  Sthlm, 30.

  Avatar
  Trådstartaren

  du har inget att skämmas för min vän. Det finns människor som är onda men även goda. 

  Jag hoppas kunna bidra med ge energi till människor som behöver det. Oavsett det är sitta i olika soffor och spela Wordfeud ihop eller prata eller se film. Bra gjort att du med vågar stå upp för sig själv.

  Nu har vi från borås Landskrona och sthlm. Tillsammans är vi starkare än ensamma. här är du den du är och det betyder mycket. Oavsett kön är du välkommen till Borås och kanske även Landskrona.

  Gruppen växer. Bra vågat !

  Avatar

  Livet har inte blivit som jag tänkt. Länge var jag nöjd med vad jag uppnått trots hinder på vägen.

  Men nu växer bara ensamheten mer och mer. De flesta i min ålder är i familjelivet. Jag känner mig som en iakttagare, att jag inte deltar i det riktiga livet.

  Försöker desperat hitta någon via dejting men varje gång slutar det i katastrof. Varje gång förstår jag ingenting.

  Kanske kan det här vara en hjälp på vägen?

  Göteborg, 36

   

   

   

   

   

   

   

   

  Avatar
  Trådstartaren

  Välkommen ! Du har gett dig själv möjligheten till hjälp på vägen.  det är du som gjort skillnad. Nu vet jag inte om du är kille eller tjej, och det är en del av det fina här. Jag har startat tråden för att ensamma ska hitta andra som landskronakillen så väl sa.

  Välkommen hit göteborgskillen/tjejen !

  Avatar

  Tur det finns människor som ni verkar vara! Finns dessutom stödgrupper som tex Fontain hus på en del större städer.

  Citypolarna finns på nätet.

  Har själv flyttat runt mycket för att hitta den perfekta staden inkl.jobb och boende för att äntligen hitta ’den rätta’ efter alla öken år inom kärleken.

  Inte kul alls för ens mentala hälsa..Balans och tålamod är extremt viktigt, annars brinner ens inre låga ut…

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag anser det är viktigt att man kan vara stolt över sig själv.

  Till er alla. Vad skulle ni säga är en bra egenskap ni har ? Den första ni kommer på 🙂

  BLUE. tack för din input ! Du fångar det toppen samtidigt som du skriver du funnit rätt..härligt att ha dig här med bra inlägg.

  Avatar

  Usch. har precis vaknat efter ett nattskift. Det är ofta i timmarna när jag vaknar och när jag ska sova som jag känner mig som mest ensam. Tror det beror på att jag blir så plågsamt påmind om att jag faktiskt inte har någon att säga god natt till och dra intill mig. Det kan låta jävligt fjantigt kan jag tycka, de säger ju att man ska finna styrkan i sig själv. Och jag känner mig så svag. Ännu mer då jag börjar förstå, och även min samtalskontakt håller med, att jag troligen inte kommer finna någon tvåsamhet på minst tio år om någonsin.

  Jag försöker rycka upp mig lite och jag ska försöka fortsätta på den trend du skapade Green. Så min bra egenskap för dagen är min ledarförmåga.

   

  När känner ni er som mest ensam? och vad grundar det sig i?

  Avatar
  Trådstartaren

  Är det någon som har appen Messenger eller kik?

  Hur mår sthlm och Gbg? Orolig för er tystnad ..

  Avatar
  Trådstartaren

  Mest ensam är kvällar och helger. Men intressant är att Sverige är ett av de länder där vi är mest ensamboende i världen sett per invånare.

  Det ger ju många att träffa. Min sanning är att allt ska låta så bra utåt. Jag tycker man ska vara stolt om man tvättat en kväll och läst en bok. Eller vad man nu gillar.

  Låt inte det yttre få er att må dåligt. Låt ert inre vara stolta och börja dagen mär ni vaknar ”jag är bra!”

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 151 totalt)
150

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.