Hem > Forum > Ensamhet > Går inte att bli kär i mig.

Går inte att bli kär i mig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Titeln låter kanske klyschig men det är något jag fått erfara en del gånger under mitt liv när jag har hittat en tjej som jag tycker är trevlig, vi har gemensamma intressen och vi har kommit överens om att gå på dejt. Senast i raden nu så lyckades jag dejta en tjej i fem månader som jag trodde ville ta det ett steg längre men så kom det där ”Du är en jättefin person och du är snäll och omtänksam,men jag kan inte bli kär i dig. Det finns inga känslor som övergår till kärlek för dig.” Är så himla trött på att få samma jävla predikan och mina närstående säger att ”du kommer hitta nån” som också har blivit väldigt uttjatat. Jag har nu fått erfara känslan av att inte vara ensam i och med att jag dejtade den här tjejen i fem månader så nu när jag har blivit ensam igen så suger det verkligen, det ensamma livet suger!

    <3 Vet knappt vad jag ska säga, eller skriva. Men i stället för att inte säga något så tänker jag på ett annat perspektiv och där är att jag har läst att man ofta blir kär i någon genom exempelvis intensiv ögonkontakt. Även att vara med om något lite halvläskigt tillsammans, typ gå över en bro vid ett stup. Med andra ord är min uppfattning att bli kär är en intensiv känsla som kan skapas beroende på omständigheterna som man är tillsammans med andra i. Gjorde du och den här tjejen roliga grejer ihop eller blev det mest som en vardag när ni umgicks? Jag tror alltså att det här handlar om en fysisk reaktion som knappast bara händer vissa. Borra in din blick i nästa tjej du dejtar. Jag menar allvar.

    Var hon rätt för dig då? Egentligen. Jag förstår känslan, du är redo att gå vidare med relationen, men hon inte. Smärtsamt! Men om du skärskådar det ni hade tillsammans, var det så bra eller saknades något? Vad jag menar är att om hon ej blev kär så kanske den varma, innerliga, intima delen saknades. Och det skulle väl inte du vilja vara utan i en kärleksrelation tänker jag? Försök titta på vad det är du ger och behöver få i en relation. Det här tipset kommer från en som verkligen inte är förebild på området men jag tror att man behöver ha koll på de bitarna. Inte lätt…jag förstår verkligen känslan av att inte vilja vara ensam. Försök gör saker som får dig att känna dig mindre ensam, umgås med vänner etc, det ersätter inte men det är bättre än just att sitta ensam (om det inte är det man vill).

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.