Hem > Forum > Ensamhet > För dig som söker en vän

För dig som söker en vän

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej alla!

  Jag vill bara berätta att jag har hittat en sida som jag tycker är väldigt fin❤️
  Den heter ångestvän.se och där kan man söka en egen mail-vän. Antingen kan man få skriva med någon i samma situation som en själv, eller så kan man få kontakt med en volontär som finns till för att stötta via mail. Sidan vänder sig särskilt till personer med psykisk ohälsa och framför allt dem med ångest, tvångssyndrom och fobier.

  Jag tycker det är väldigt fint och hoppas det kan hjälpa någon här 🙂

  Tack för tipset!

  Hej alla! Jag vill bara berätta att jag har hittat en sida som jag tycker är väldigt fin❤️ Den heter ångestvän.se och där kan man söka en egen mail-vän. Antingen kan man få skriva med någon i samma situation som en själv, eller så kan man få kontakt med en volontär som finns till för att stötta via mail. Sidan vänder sig särskilt till personer med psykisk ohälsa och framför allt dem med ångest, tvångssyndrom och fobier. Jag tycker det är väldigt fint och hoppas det kan hjälpa någon här 🙂

   

  Tack så mycket för tipset! 😊

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.