Hem > Forum > Ensamhet > Fly ifrån min enamhet

Fly ifrån min enamhet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej, jag vill mest bara skriva av mig och se om jag hittar någon som känner som jag.

  Jag känner en konstant oro och klaustrofobi när jag är hemma, det är som att jag är fångad i mig själv, jag flyr alltid ifrån mitt hem och stannar hemma hos kompisar. När jag är hemma känner jag mig bara ensam och får en inre stress, vet inte riktigt hur jag ska förklara men det är som en panik inuti mig jag inte kan fly ifrån, får verkligen panikattacker och vill bara fly iväg. Jag vet inte varför jag känner såhär, är precis som att jag vill fly ifrån ¨verkligheten¨ på något vis. Jag vill inte prata med mina vänner om detta för är rädd att de ska känna sig utnyttjade när jag stannar hos dem under en längre tid. Finns det någon som mig?

  Avatar

  hmm kan det vara så att du är en riktig människa  och att du inte är ensam om att inte gilla vara ensam.  Människan är ett flockdjur och behöver andra för att överleva. Låter som du likt mig är en sådan. Sedan tänker jag att flocken kan se olika ut – det kan vara ett husdjur eller en människa eller flera…

  Vad händer om dina vänner upplever samma sak? Det kan ju vara värt att undersöka?

  Hur skulle det vara att bilda ett kollektiv – där ni delar på en större lägenhet? För jag tror det är många som vill bo tillsamman?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.