Hem > Forum > Ensamhet > Ensammast i världen

Ensammast i världen

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Kommer inte fram på självmordslinjen eller detta nummer . Orkar inte mer . Ensam med så svår situation . Orkar inte mer .

  Fina du <3 Bra att du skriver här! Det låter fruktansvärt att ha en jättesvår livssituation. Vill du berätta vad det är som händer och som gör att du känner att du inte orkar mer?

  Skickar kramar

  Trådstartaren

  Jag får ta skit från sambo , barnens pappa och mycket hack från tonåringarna . Jag bara finns där för alla hela tiden . Min sambo är arg och otrevlig nästan hela tiden . Vet inte om det beror på hans depression eller han hatar mig . Jag har ingen . Verkligen ingen . Tänker på att avsluta dagligen . Jag är en sjukt kärleksfull tjej men känner inte kärlek tillbaka

  Tack snälla att du skrev , betyder så mkt !

  Så oerhört tufft! Det låter som att du är fångad i situationen och skulle akut behöva byta miljö egentligen? Men att det inte går för att du inte har någonstans att ta vägen just nu, stämmer det? Åh du förtjänar verkligen så mycket bättre än det här!

  Vet att du inte orkar mer men jag finns här som stöd för dig. Du kan alltid skriva här till mig. Jag vill att du ska fortsätta leva. Jag vet att du inte vill längre. Att du är så trött på det här livet och att du bara vill försvinna för all evighet. Men jag vill att du ska leva. Jag vill. Låt inte ditt dåliga mående, din depression och allt tufft i livet vinna över dig. Du klarar detta svåra liv. Försök snälla fortsätt leva. Vi behöver dig. Jag behöver dig. Fortsätt kämpa även fast det tar så emot.

  Jag har själv kämpat med ett svårt liv och svår depression under många år och varit så nära att avsluta, men jag vill att du ska leva trots hur mycket skit du får på dig. ❤ 

  Jag vet hur det är att känna sig ensam och jag är ensam själv du har en känsla av ensamhet som inte jag har. 

  Hoppas du tar dig igenom det här och blir starkare än någonsin! <3

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.