Hem > Forum > Ensamhet > Ensamheten och utanför!

Ensamheten och utanför!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har en deppression nu och har haft det i många år. Mår nte bra nu. Vet inte vad vad jag ska göra med mtt månde nu? Nu börja det kryppa i mig. Känner mig tom och fruktansvärd sysselös och rastlös. En ensam kväll och jag hatar det. Har alltid varit ensam och utanför i många år. Jag är 49 år. Åter sitter jag i kväll i min ensamhet och slåss med mina tankar. Mina tankar kommer åter till dig / er och jag undrar var du / ni är. Åter kommer natten och jag får ingen ro. Jag sitter och tänker på var kan jag finna vänner innan det är försent. Åter ser jag gryningen för att ljuset och dagen ska ta vid med både sorg och besvikelse. Men när dagen är slut så har ännu en dag varit tom utan vänner. Men åter kommer kvällen och skymningen faller på för att natten ska ta över och jag får åter kämpa med min ensamhet och alla mina tankar om ensamheten. Känner mig så ensam och utanför trots att jag har en familj. Allt jag har. Är Väldig tacksam det jag har. Hade jag inte detta så hade jag inte levat i dag. DÅ HADE JAG TAGIT LIVET AV MIG. DET LJUGER JAG INTE OM. Har så ont i bröstet och själen och hjärtat. Är det någon som vet hur man tar död på ensamheten livet? Innan det är försent. Jag ljuger inte om det här.

  Avatar

  Hej

  Ensamhet är jobbigt. Jag lärde mig att man kan inte få vänner utan att söka sig ut ur isoleringen. Jag insåg att sitta hemma inte leder till vänner eftersom de inte kan hitta en där. Så jag började göra saker som intresserade mig i olika sammanhang där det fanns andra.

  Det gick långsamt men nu känner jag att jag byggt upp en vänkrets som inte är stor men finns och det är vänner som faktiskt bryr sig om mig. Men det krävde att jag gav av mig själv eftersom de som skulle vara intresserade av att umgås med mig inte heller hade gått kursen för tankeläsning… Ensamheten gav sig inte direkt det tog som sagt lång tid…

  Vad skulle kunna intressera dig för att du ska orka ta dig förbi depressionsdimman och komma ut så att människor ser dig. Min bror började springa – vad skulle du kunna göra som får dig att umgås med människor?

  Avatar

  Ensamhet är svårt när man försöker få vänner. Jag har försökt och fått vänner men har förlorat dem lika fort av några andledningar. Och nu är jag ensam igen. Och har tappat tilliten helt så ja har kontakt med vissa och skaffat inte nya vänner mer. Utan gör saker själv.
  man får försöka antingen via fb eller gå ut krogen m.m för att få vänner men de är svårt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.