Hem > Forum > Ensamhet > Ensamhet trots man och barn

Ensamhet trots man och barn

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har en stor känsla av ensamhet.

  Jag har tre fina barn (5, 5 och 2 år) och en sambo som jag älskar!

  Jag fick min adhd-diagnos i höstas och har fått börja medicinera.

  Men… min sambo vägrar förstå att jag har ganska stora svårigheter med mitt humör, impulsivitet, stress, oror och ångest. Känner mig dessutom utmattad men inte fått gehör för det av vården.

  Jag får ofta höra ”så där är det för alla under småbarnsåren” och känner mig oerhört oförstådd! Jag har nog mer eller mindre varit utmattad alltid….

  Jag har ett jobb som jag trivs med och min närmaste kollega är världens bästa, men München har ingen som helst förståelse för mina svårigheter och utrycker att det inte är så svårt.

  Min närmaste vän vän lämnade jag kvar i min hemstad, likaså mina älskade föräldrar för att flytta till kärleken 23 mil bort! Jag har i princip tappat kontakten med vännen och mina föräldrar är snart runt 80 båda två och orkar inte lika mycket längre.

  Ensamheten är total!

  Avatar

  <3 Fina du, det låter jättejobbigt att ha både sjukvård, partner och även arbetsplats som inte förstår och därmed kan hjälpa dig.

  Sorgligt också med vännen som bor så långt bort och föräldrarna som blivit gamla.

  Jag har själv varit utbränd och kan absolut intyga att det är precis som du säger knappast något som är typ ”naturligt”. Alltså att småbarnsår eller liknande går att jämföra med det. Att vara utmattad innebär ju att man är fysiskt sjuk. Varje dag. Oavsett hur mycket man sover eller vilar så går det inte bort. Jag hoppas verkligen sjukvården börjar lyssna mer på dig framöver!

  Stor kram

  Trådstartaren

  Tack! Jag kämpar och kämpar men kommer ingenvart!

  Jag tror ju att jag redan i höstas var utmattad totalt. Blev sjukskriven helt men efter medicinstart blev jag tvungen att börja jobba och trappa upp. Nu är jag nere på utmattning igen och har väl egentligen aldrig varit pigg under den här perioden.

  Kommer gå illa om jag inte snart får hjälp ordentligt!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.